Espanya es complica la vida (73-76)

31.08.2010 23:14

La derrota contra Lituània a la tercera jornada del Mundial de Turquia complica seriosament les aspiracions espanyoles. Ricky, Navarro i Fran no van poder evitar una ensopegada que podria derivar en uns quarts contra els Estats Units.

Si sorprenent va ser la desfeta contra França, la derrota davant Lituània encara ho ha estat més. Tal com es va desenvolupar el partit, amb un 61-43 favorable als de Sergio Scariolo a pocs minuts del final del tercer quart, era impensable que la victòria pogués caure del bàndol lituà.

Però un últim quart nefast, amb un parcial de 9-23 va capgirar el resultat. Una derrota final per la mínima, amb Kleiza com a principal executor, que deixa pràcticament impossible assolir una de les dues primeres places del grup. El tercer lloc de grup obligaria a jugar-se els vuitens contra Grècia o Rússia i els quarts de final ni més ni menys contra els Estats Units, grans favorits a l’or.

Navarro, el millor

Pel que fa als tres blaugranes, Navarro va ser sens dubte el més actiu. Amb 18 punts, el de Sant Feliu va liderar l’atac del combinat estatal. Ricky va tornar a estar molt sol en la direcció de l’equip i aquest cop es va quedar amb 3 punts, mentre que Fran Vázquez, sense gaires minuts, es va quedar sense anotar.