Perovic també guanya al debut (44-94)

Bàsquet - Mundial

28.08.2010 20:14

La selecció de Sèrbia ha trencat el partit contra Angola en el primer quart. Els balcànics s’han imposat per 50 punts de diferència, el marge més ample fins al moment al Mundial de Turquia. Perovic hi ha aportat nou punts, sis rebots i tres taps.

Fins i tot ha estat una diferència superior a l’aconseguida per Estats Units contra Croàcia (106-78). Sèrbia ha tingut prou amb 10 minuts per sentenciar el matx. Al descans, el resultat ja ha estat inapel•lable: 18- 43.

El pivot blaugrana Kosta Perovic ha sumat nou punts a aquest triomf tan plàcid. Perovic ha jugat durant 16 minuts i també ha capturat sis rebots, cinc dels quals han estat ofensius. També ha estat el màxim taponador del matx amb tres taps.

El ritme imposat per Sèrbia no s’ha aturat a la represa. El parcial del tercer quart ha estat demolidor: 14-34. Només als darrers 10 minuts, l’equip de Dusan Ivkovic ha afluixat i ha permès un marcador més ajustat (12-17). En qualsevol cas, anecdòtic perquè el primer triomf serbi ja estava més que assegurat.