Contribució blaugrana en un triomf suat (83-76)

15.08.2010 20:53

Llorenç Tarrés

Espanya ha guanyat Argentina en un amistós jugat a la plaça de toros de Logronyo en què els tres jugadors del Regal Barça –Ricky, Navarro i Vázquez– han tingut un paper destacat, especialment en els minuts decisius.

Navarro ha estat l’únic dels tres blaugranes que ha sortit en el cinc inicial i ha anotat els quatre primers punts d’Espanya. En total, La Bomba, molt actiu, si bé ha anat de més a menys, ha acabat el partit amb 14 punts. Juntament amb Felipe Reyes, el de Sant Feliu ha estat el màxim anotador del combinat espanyol.

Fran Vázquez ha estat el primer a entrar des de la banqueta, fruit d’unes molèsties molt prematures a l’esquena de Marc Gasol. El gallec ha fet una actuació molt completa tant en defensa com en atac, ja que el poderós joc interior argentí l’ha fet treballar de valent. Fran ha acabat amb 9 punts i nou rebots.

Connexió blaugrana

Finalment, Ricky Rubio ha entrat en joc al final del primer quart en el lloc de Calderón i ha revolucionat el partit amb assistències a tort i a dret en els millors minuts de l’equip espanyol. Però el base del Masnou no ha tingut gaires minuts i ha acabat el matx amb només 7 punts. Això sí, de les seves mans ha sortit la jugada del partit, una assistència brutal que Fran Vázquez ha esmaixat de manera espectacular.
Lakovic contra Perovic
En el torneig de Maribor, els blaugranes Jaka Lakovic i Kosta Perovic s’enfronten aquest diumenge en el duel entre Sèrbia i Eslovènia. En la jornada anterior, els serbis van apallissar Nova Zelanda (95-69), en aquest partit el nou pivot del Regal Barça va fer 15 punts. D'altra banda, Eslovènia es va refer de la primera derrota, ja que va batre Rússia per 81-73. Lakovic només va anotar 3 punts.