Bronze per finalitzar

19.07.2010 14:49

Els dos joves jugadors del Regal FC Barcelona Dani Pérez i Àlex Hernández han finalitzat en tercer lloc de l’Europeu sub-20 de seleccions que s’ha disputat a Croàcia, després de vèncer als amfitrions per 79 a 86.

Després de perdre a les semifinals contra França, els jugadors entrenats per Juan Antonio Orenga han hagut d’arribar a la pròrroga per vèncer Croàcia i així poder pujar dins del podi com a tercer classificats, una classificació obtinguda amb els barcelonistes Dani Pérez i Àlex Hernández.

Recupera Croàcia

Malgrat que la selecció estatal havia dominat durant gairebé tot el matx, amb diferències de fins a 11 punts (30-41) a la mitja part, els croates han tret l’esperit i van anar retallant la diferència durant el darrer quart.

Fruit d’aquesta recuperació croata, s’ha arribat amb l’empat al marcador (71-71) a la fi del temps reglamentari. A la pròrroga, el combinat estatal ha defensat amb ordre. La defensa i l’encert en els tirs lliures han possibilitat la victòria de la selecció espanyola.

L’aportació dels blaugranes

Dani Pérez ha jugat 5 dels partits disputats per Espanya a l’Europeu sub-20. Destaca la seva efectivitat en els llançaments lliures amb un 75%. Amb 10 assistències és el quart millor passador de l’equip i amb 10 recuperacions ha estat el segon millor jugador, en aquest aspecte estadístic, de la selecció estatal.

Per la seva banda, Àlex Hernández ha jugat 7 partits amb un meritori 83,3 % d’encert des de la línia dels tirs lliures. 8 rebots defensius i 21 punts han estat els aspectes estadístics de més mèrit del jugador del Regal Barça.
França, campiona
La selecció francesa, que va derrotar Espanya a semifinals, va aixecar el trofeu de campiona d’Europa sub-20, després de derrotar per 62 a 73 Grècia en el partit final.