A quarts de final de l’Europeu sub-20

13.07.2010 13:25

Dani Pérez i Álex Hernández, els dos blaugranes que disputen l’Europeu Sub-20 de seleccions a Croàcia, ja estan classificats per a quarts de final després de vèncer a Itàlia per 22 punts, 56 a 78.

Va ser una victòria que es va definir en el tercer quart. La selecció estatal arribava com a primera de grup , fet important, ja que acumulava dues victòries de la primera fase, però després d’un primer quart plàcid per a la selecció espanyola, amb un 10 a 20 en el marcador, els italians van capgirar el marcador en el segon quart.

Un parcial de 24 a 13 per als italians, durant el segon quart, va suposar que a la mitja part els italians es posessin un punt per sobre en el marcador. Els jugadors entrenats per Juan Antonio Orenga van tornar del vestidor disposats a recuperar la concentració.

En un tercer quart bo en atac i en defensa, els joves jugadors de la selecció estatal van trencar el partit amb un parcial de 13 a 26 i van deixar el partit sentenciat i la classificació per a quarts enllestida.

En aquest partit la contribució de Pérez i Hernández va ser més reduïda que en anteriors partits, però Pérez continua sent el segon millor passador de la selecció espanyola amb 10 assistències durant aquest Europeu.
Rússia, proper rival
Dimarts, a les 19.00 h, Dani Pérez i Àlex Hernández disputaran el segon partit de la segona fase contra Rússia. Un triomf de la selecció estatal deixaria la segona plaça del grup assegurada i amb moltes opcions per finalitzar primers de grup.