Els sub-20 s’estrenen amb triomf contra Eslovènia

10.07.2010 19:03

L’equip espanyol sub-20 va poder guanyar Eslovènia, que va estar a punt de donar l’ensurt en els darrers minuts. Aquesta és la primera victòria de la selecció en la segona jornada de l’europeu de Croàcia.

Primers minuts de tempteig i reacció bona. La selecció espanyola sub-20, amb la presència de Dani Pérez en joc –el blaugrana va sumar quatre punts–, va dominar durant gairebé 30 minuts Eslovènia en la segona jornada del Campionat d’Europa de la categoria que es disputa a Croàcia.

Però, en el darrer tram de partit, els balcànics van estar més encertats i un parcial de 2-10 va escurçar el marcador considerablement. El partit arrencava amb un 53-42 en l’últim quart.

Els de Juan Antonio Orenga van saber respondre als eslovens, però la pressió cada cop es va fer més forta. El partit, doncs, es va acabar amb un 66-61, el del primer triomf de l’equip espanyol. El pròxim partit es juga a les 21.15 h de dissabte i és contra l’amfitriona, Croàcia, que va guanyar Eslovènia en la primera jornada.
Comiat amb derrota dels sub-17
En el partit pel novè i desè lloc de l’europeu sub-17, la selecció espanyola ha perdut davant d’Argentina per 66-56. Lluís Costa, el base del planter del Regal Barça, ha estat titular i ha acabat amb tres punts.

Els sud-americans han sabut remuntar en el darrer període i han pogut guanyar un partit en què la defensa ‘albiceleste’ ha afeblit el joc d’Espanya.