El trofeu NACEX es queda a casa (70-52)

14.05.2011 21:38

El FC Barcelona s’imposa a la selecció grega còmodament i aconsegueix, de nou, el Trofeu NACEX. El partit ha estat emotiu per a Efthimios Rentzias, que tornava al Palau on l’esperaven moltes pancartes en el seu record.

Rentzi, σας αγαπώ
La visita al Palau de l’ex jugador del Barça Efthimios Rentzias ha provocat un dels moments més emotius de l’enfrontament. El Palau blaugrana ha ovacionat l’entrenador de la selecció grega quant l’speaker l’ha presentat. Els aficionats encara recorden els bons moments que aquest jugador va deixar a la pista. I l’han honorat amb pancartes, com la clàssica 'Rentzi, σας αγαπώ' (Rentzi, te queremos).
2011-05-14_III_TROFEU_NACEX_BASQUET_VETERANS_015.jpgEl Palau s’ha preparat per a un matx molt disputat. Però, lluny d’això, els veterans del Barça han solucionat sense problemes el partit contra la Selecció grega que corresponia a la final del III Trofeu NACEX. El directiu responsable de la secció de bàsquet del FC Barcelona, Joan Bladé, el representant de NACEX, Manel Orihuela, i el president de l’Associació de Veterans de Bàsquet del FC Barcelona, Lluís Miquel Santillana, han fet el lliurament de la tercera Copa al capità Nacho Solozábal en acabar el partit.

Els ex blaugranes han sortit endollats i amb molt encert això ha fet que al primer quart hagin aconseguit una renda de 13 punts (19-6). L’equip hel•lènic ha anat a remolc durant tot el partit, intentant sense encert, remuntar el marcador. El millor exemple és que les diferències s’han mantingut al segon període. El Barça ha aconseguit conservar una diferència de 14 punts al descans (36-22).

Renda còmoda

2011-05-14_III_TROFEU_NACEX_BASQUET_VETERANS_009.jpgEn la segona part meitat, l’equip blaugrana ha lluitat per fer coixí. Els visitants han intentat apujar el ritme, però el poc encert en atac feia que al marcador no es reflectís l’esforç.

Al tercer període s’ha arribat a una diferència de 19 punts (57-38). I el partit ha acabat amb un 70-52.