Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


‘Alea jacta est’ als concursos de les Sèries Col·legials


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

30.01.2011 23:30

‘Alea jacta est’ als concursos de les Sèries Col·legials

www.fcbarcelona.cat


Els participants de la conferència est als concursos de triples i esmaixades de les Sèries Col•legials ACB ja han dit la seva. Ara cal que entre tots els participants siguin afortunats per fer-se amb un viatge a la Copa del Rei.


L’espectacle de la Copa del Rei ha fet un petit tast amb esportistes amateurs. Com a novetat aquest any, alguns dels aficionats al bàsquet opten a ser a la Copa participant al concurs de triples i esmaixades. Per competir amb els professionals, però, han hagut de passar pel sedàs d’unes prèvies.

2011-01-30_CONCURSO_MATES_TRIPLES_SERIES_COLEGIALES_ACB_004.jpgAixí, sota la tutela del Regal Barça, i tot just després del partit entre els blaugranes i el Granada, s’han disputat els concursos de la divisió Barça a la conferència est.

A les esmaixades només hi ha hagut dos participants que no han estat afortunats perquè no han completat l’acció amb bàsquet. Però el més important han estat les ganes que hi han posat!

En els triples Nacho Toledo, amb nou, ha estat el guanyador. Ara l’organització es posarà en contacte amb ell si és un dels màxims encistelladors després que s’obtinguin els resultats de totes les conferències. Per a Nacho ha estat una casualitat participar: “Veníem al partit de bàsquet i ens han dit si volíem intentar-ho. De fet, jo no sóc gaire tirador perquè jugo de ‘4’”.

D’entre els participants només hi ha hagut una noia. Sandra Segura no ho ha fet gens malament. “Crec que he fet quatre o cinc, no ho recordo. Estic contenta perquè la nova distància de 6.75 es nota i també he de dir que amb el serrell a la cara veia poc!”, riu la noia.
Fotos: Àlex Caparrós - FCB
Fotos: Àlex Caparrós - FCB
Ricky, espectador
Ricky Rubio no ha participat ni al concurs de triples ni al d’esmaixades però sí que ha estat atent a l’evolució sobre la pista ja que hi han pres part amics seus.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana