El Regal Barça allarga la ratxa (75-64)

30.01.2011 21:36

Llorenç Tarrés

Novena victòria consecutiva a la Lliga, onzena seguida en totes les competicions, del conjunt de Xavi Pascual, que manté el liderat de l’ACB. Anderson i Navarro, amb 16 i 15 punts respectivament, han estat els màxims anotadors de l’equip.

No es podia badar davant l’últim classificat i el Regal Barça ha fet els deures en un Palau que ha presentat un molt bon aspecte. L’equip blaugrana ha dominat de principi a fi i ha aconseguit una nova victòria que el manté al capdavant de la classificació.

Bon partit de Boniface Ndong

2011-01-30_FCB_REGAL_-_CB_GRANADA_009.JPGDes del salt inicial, els de Pascual han demostrat que volien seguir sumant, en la línia de bon treball que s’està realitzant últimament. La primera cistella d’Anderson i sobretot les accions de Boni Ndong han permès obrir les primeres diferències davant un Granada que només trobava punts des de la línia de personal.

Són dues dinàmiques diferents i això, en l’esport, marca molt un partit. El Regal Barça corre, defensa fort i se sent a gust, mentre que el conjunt de Curro Segura prova coses però topa contra els seus propis errors i això, en un escenari com el Palau, és sinònim de derrota. No obstant, l’equip visitant ha treballat, ha aconseguit frenar el Regal Barça i ha arribat al final del primer quart amb un esperançador 19-16 gràcies sobretot a la inspiració de Coby Karl.

Primeres diferències clares

Un parcial de 10-0 ha donat el màxim avantatge als blaugranes, dominadors cada vegada més de la situació, sobretot sota els cèrcols. Navarro ha començat a aparèixer, però al descans fins a vuit jugadors locals havien anotat. Els punts anaven força repartits, tant que cap dels jugadors del Regal Barça ha arribat als deu punts al final dels primers 20 minuts (36-26).

2011-01-30_FCB_REGAL_-_CB_GRANADA_004.JPGEl segon temps ha començat amb un triple de Navarro. El de Sant Feliu ha començat a millorar registres i ha liderat l’atac barcelonista, on també ha destacat Alan Anderson (16 punts). La diferència blaugrana ha assolit els 13 punts de marge (56-43) mentre a les graderies se celebrava el pas endavant de l’equip de futbol i sobretot, s’animava un Regal Barça que es posava el partit a la butxaca.

El Granada, tot i haver acomiadat les seves esperances de fer saltar la sorpresa al Palau, ha intentat marxar amb un reforç moral de cara a propers compromisos. Cobe Karl, amb 21 punts màxim anotador del partit, ha protagonitzat una estirada final dels andalusos, però la victòria no ha perillat en cap moment. El Regal Barça segueix amb la seva línia ascendent.