Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Regal Barça, padrí de les Sèries Col·legials


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet - Sèries Col·legials

13.01.2011 17:20

El Regal Barça, padrí de les Sèries Col·legials

www.fcbarcelona.cat


13 equips de l’àrea de Barcelona són els que participaran sota la tutela del Regal FC Barcelona en una nova edició de les Sèries Col•legials ACB. És una manera molt vàlida de potenciar esport vinculant-ho amb l’elit.


La Sala París del FC Barcelona va acollir la presentació de les Sèries Col•legials de l’ACB. Els equips participants en aquesta nova edició van ser presents a les instal•lacions blaugranes. El Regal Barça és un dels padrins de la conferència nord-est, i sota la seva tutela hi prenen part 13 escoles de Barcelona amb jugadors i jugadores d’edats compreses entre els 16 i els 18 anys.

2011-01-12_PRESENTACION_SERIES_COLEGIALES_ACB_003.jpgLes Sèries Col•legials han quallat força bé i la millor mostra és que, amb aquesta, ja són sis edicions.

Joan Creus, secretari tècnic del Regal Barça, va donar la benvinguda als joves participants en aquesta edició. Creus els va transmetre l’orgull que suposa pel Regal Barça apadrinar, a més de la bona experiència pels joves. “Aquesta competició és una manera de potenciar l’esport a les escoles i relacionar l’esport en estat pur amb els equips d’elit, com és el Barça”, va afegir el secretari.

2011-01-12_PRESENTACION_SERIES_COLEGIALES_ACB_010.jpgA la lligueta que juguen les escoles es “veuen partits amb molta qualitat, a més ha estat un gran èxit en edicions anteriors”, va recordar Joan Creus.

La presentació va acabar amb el repartiment d’obsequis de l’ACB pels competidors.

El secretari tècnic del Regal Barça, Joan Creus, va donar la benvinguda als participants de la divisió blaugrana (Fotos: Àlex Caparrós - FCB)
El secretari tècnic del Regal Barça, Joan Creus, va donar la benvinguda als participants de la divisió blaugrana (Fotos: Àlex Caparrós - FCB)
El funcionament
La competició està dividida en 18 divisions, repartides en sis conferències: centre, nord, sud, est, nord-est i oest. Un cop hi ha guanyador de la conferència es fan encreuaments entre elles fins arribar a la final.

La temporada passada el Casp i l’Ipsi, en categoria femenina i masculina respectivament, van ser les dues escoles guanyadores de la conferència nord-est.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana