Grimau: “Sempre és millor competir”

30.08.2009 22:36

La victòria del Regal Barça contra el Manresa en el primer partit de la pretemporada no serveix per extreure gaire conclusions però sí que ha ajudat als blaugranes a diversificar la feina.

Ha costat arrencar i també acabar el partit. El cansament acumulat després d’una setmana de feina no s’ha pogut evitar tot i que sí que hi ha hagut algun moment de més agilitat a la pista. Roger Grimau ha valorat així el primer matx de la pretemporada i que ha ofert el primer triomf blaugrana ( 52-75 ): “Els primers partits serveixen per entrenar coses que hem posat en pràctica aquesta setmana, per agafar més físic i poca cosa més. Però sempre competir és millor que no entrenar tot el dia.”

El dorsal 44 també ha reconegut que “al principi del matx no sortien les coses en atac. Després hi ha hagut un moment de més fluïdesa. Però al final s’ha notat el cansament i era difícil jugar.”

En línies generals, l’equip s’ha mostrat satisfet pel partit i sobretot “perquè és un altre tipus de treball en un lloc diferent de l’habitual”, ha conclòs Grimau.

Rabaseda firma la millor esmaixada

2009-08-30_REGAL_FCB_-_BASQUET_MANRESA_007.JPGTot i que la participació de tots els jugadors més joves va ser correcta, per minuts Dani Pérez i Xavier Rabaseda van disposar de més temps en pista, minuts que van saber aprofitar. Rabaseda, un ala-pivot molt atlètic, va oferir l’acció més aplaudida del partit. Una esmaixada en recuperar una pilota refusada pel cèrcol després d’un llançament de Fran Vázquez que va fer enlairar el públic de les cadires. “Estic a prop de casa i em feia il•lusió poder jugar. I si es pot fer divertir al públic, millor”, ha assegurat el ripollenc després del partit. Rabaseda ha acabat amb una estadística de 8 punts, 2 rebots i un 7 de valoració.
Dilluns lliure
Després del primer partit de la pretemporada, Xavi Pascual ha decidit donar la jornada de dilluns de descans. Dimarts la plantilla blaugrana es desplaça a Andorra per iniciar la primera estada.