El Regal Barça encara no té rival

04.06.2010 22:34

Miquel Agut

El Reial Madrid ha fet valer el factor pista i s'ha desfet del Caja Laboral a Vistalegre per 80 a 62. La sèrie es decidirà aquest diumenge a Vitòria

Mentre el Regal Barça prepara l'inici de la final que començarà dijous, l'altra semi encara no té guanyador.Quan semblava que les dues victòries dels bascos al Fernando Buesa Arena havien sentenciat la semifinal, el Reial Madrid ha apel·lat a l'orgull i s'ha endut els dos duels que ha disputat a casa. En el primer quart el partit ha estat molt igualat, però en el segon els blancs han començat a obrir forat. L'anotació ha estat molt repartida i un dels factors clau ha sigut l'absència de Splitter, carregat de faltes personals.

Ante_Tomic.jpgEls dos últims quarts han estat els de la sentència dels alabesos, tous en defensa i molt espessos en atac. El Reial Madrid ha sabut controlar el partit amb diferències que han ballat entre els 5 i els 12 punts. Un cop han vist el partit perdut, els bascos han llançat la tovallola i han acabat perdent per 18 punts. Tomic, amb 19 punts, i Splitter, amb 20, han estat els màxims encistelladors de madrilenys i bascos, respectivament.

Llull i Garbajosa, dubtes

Sergi_Llull.jpgEl base menorquí ha aigualit la festa blanca. S'ha lesionat en el segon quart i no ha jugat ni un minut a la represa. Les primeres exploracions indiquen que es tracta d'una lesió al turmell de la qual es desconeix la gravetat. La presència de Llull en el partit definitiu i decisiu és dubtosa. El Caja Laboral – Reial Madrid, del qual sortirà el rival del Regal Barça a la final, es disputarà aquest diumenge a les 12.30 hores i es podrà seguir en directe pel Canal 33.

Lakovic i Pascual durant una sessió d´entrenament / Foto: Arxiu FCB
Balanç favorable
Sigui quin sigui el rival a la final, els precedents conviden a l'optimisme. El Regal Barça ha guanyat tots els partits d'aquesta Lliga ACB que l'han enfrontat al Caja Laboral i al Reial Madrid, tant al Palau com a pista contrària.