Regust a victòria

Bàsquet base

03.03.2010 18:03

El planter de bàsquet ha encadenat resultats en positiu. El cadet B va caure en el segon partit que va disputar el cap de setmana i els júniors van arribar a la final del Torneig Ciutat de Linares. La resta van ser victòries.

El cap de setmana ha estat força llarg i atapeït. Des de dijous de la setmana passada i fins diumenge es van acumular uns quants compromisos per als equips de la base del Regal Barça. I el ple de triomfs va estar molt a prop d’aconseguir-se.

Infantils

Els infantils van superar el Cornellà D i el Sant Josep de Girona. Mentre el Bàsquet Base Barcelona va vèncer a Cornellà per 54-65, els infantils de segon any es van desfer a la Ciutat Esportiva per 108-80.

Els d'Òscar Orellana van trencar el partit amb un parcial inicial de 4-14. La tònica de la resta dels períodes va ser de màxima igualtat però la renda de 10 punts va ser clau per no perdre el control del partit. El Cornellà va intentar ajustar el matx i, de fet, es va apropar fins a posar-se a dos punts. Però els blaugranes van embutxacar-se el triomf final.

Pel que fa al Regal Barça, festival dels de Núria Montolío. Els atacs van ser els clars protagonistes i els blaugranes van demostrar un control total de la situació per sumar un altre triomf: el setè en set jornades jugades.

Cadets

2010-02-05_CB_CORNELLA_-_CB_MALLORCA_020.jpgEls cadets van estar al nivell. Mentre el Regal Barça de la categoria es va imposar el Sant Josep de Badalona a domicili per 78-101, els cadets B van disputar una doble jornada. Dijous van vèncer la Unió Manresana en un partit ajornat (78-69).

El triomf es de mèrit perquè els de Rubén Muñoz es van imposar un dels equips “grans” del grup. Amb concentració, ritme i sense pors el Bàsquet Base Barcelona va anar a per totes.

Amb una sortida molt forta, el primer parcial ja va marcar un punt d’inflexió (23-12). Abans del descans els blaugranes van arribar al màxim avantatge (+20). Però a la represa, el fort ritme físic del rival va fer escurçar la diferència i tancar el parcial en negatiu. Tot i això, l’excel•lent predisposició de l’equip va fer tornar a revifar en el partit. Un 78-69 final en què Carlos Barrera amb 34 punts i 17 rebots (38 de valoració) va ser el líder.

Aquest gran esforç va passar factura en el segon partit de la jornada. Contra el Sabadell, però, el Bàsquet Base Barcelona va plantar cara. Tot i el bon començament del partit, va ser al segon temps quan els blaugranes van perdre pistonada. Per intentar-ho no va ser, però els cadets de primer any no van poder guanyar el partit (63-69). La part positiva és el rebot (31 en defensa i 15 en atac).

Júniors

Els nois d’Àlex García van disputar el partit amb el Sant Josep de Badalona divendres (82-55). I és que el cap de setmana es desplaçaven a Jaén per disputar el Torneig Ciutat de Linares.

El Regal Barça va arribar a la final en què es va trobar l’Unicaja. Si durant la primera part els blaugranes van marcar les pautes, a la represa la reacció malaguenya es va fer palès gràcies al tir exterior. Al darrer quart hi va haver moltes alternatives però l’Unicaja va imposar-se finalment gràcies als tirs lliures (74-71).

LEB-Or

A partir de les 21.00 h el Cornellà rep a casa el segon classificat, el Melilla. Un partit d’aquesta exigència arriba en un moment molt delicat. Els de Txema Solsona l’han de jugar després d’haver perdut també a Cornellà contra el Palència, un rival directe (72-83).

Aquesta setmana, de doble partit (Melilla i el cap de setmana La Palma), necessitarà un plus d’energia per un equip que es troba en zona perillosa. De moment, els del Baix Llobregat continuen en la setzena posició, tres per la cua.