Victòria sense recompensa (82-69)

Bàsquet base

05.01.2010 18:43

Malgrat el gran partit per part de l’equip júnior de la secció de bàsquet davant l’Alba de Berlín en la segona jornada del torneig junior de l’Hospitalet, la victòria per 13 punts ha resultat insuficient per accedir a les semifinals.

Després de perdre el primer partit del torneig per dos punts de diferència davant l’Estudiantes, els blaugrana havien de guanyar per una diferència de 17 punts per poder classificar-se per jugar la semifinal. El rival, l’Alba, havia guanyat el primer partit per 29 punts de diferència. Aquests números obligaven als d’Àlex García a una veritable proesa.

Esperances durant molts minuts

231.jpgAmb un inici espectacular, al minut tres els blaugrana ja manaven per 17-6. La distància augmentava a mesura que avançaven els minuts, amb Michel Acosta, com a jugador més destacat. El partit arribava a la mitja part amb un 46 -28 al marcador.

La segona part del partit ha tingut dos quarts molt diferenciats. Al tercer, els homes d’Àlex García van continuar jugant un gran bàsquet col•lectiu i la distància es mantenia 64-45.

Manquen els darrers minuts

La gesta es veia possible i cada minut que passava era temps guanyat per aconseguir-ho. L’últim quart ha començat igualat, però el Barça no ha pogut mantenir la diferència. Del 73-55 del minut 5 es passava al 76 – 66 a falta d’un minut per al final.

Al final dels 40 minuts 82-69 i el júnior del Barça que haurà de jugar el partit de classificació pel 5è i 8è lloc amb el Caja Canarias o el Lietuvos Rytas, a les 11.30 h de dimecres.