Campions indiscutibles

23.12.2008 16:01

El Regal Barça s’ha proclamat campió de la segona concentració del IV Circuit Sub20 després d’imposar-se al Pamesa València per 92-78. Els blaugranes, que no han conegut la derrota, amb Dedovic com a protagonista, han aconseguit una victòria sòlida.

El Regal Barça ha aconseguit fer-se amb el torneig del Circuit de Sub20 al imposar-se al Pamesa València per 92-78. El veritable protagonista ha estat Nihad Dedovic que amb la seva actuació ha encarrilat la victòria blaugrana – 33 punts, entre ells 6 triples-. Els nois d’Iñigo Zorzano, amb aquesta tercera victòria, posen el segell a un torneig del que surten invictes.

El partit ha començat de cara pels valencians que han aconseguit imposar-se en el primer quart per 22-25. Però en el segon quart, gràcies a l’encert anotador de Dedovic, els blaugranes han començat a agafar les rendes d’un partit que ha arribat amb un marcador molt igualat al descans (48-43).

No ha estat fins el tercer període quan la diferència s’ha materialitzat al marcador. El clar domini sota cistella - Samb ha destacat amb 19 punts- ha estat clau per posar la directa i aconseguir un marcat avantatge, que s’ha anat incrementant fins arribar els 14 punts finals.

El Pamesa, però, no ha baixat el ritme fins l’últim quart. El marcador final s’ha traduït en un 92-78 pels blaugranes. Tres victòries a la segona concentració que donen el triomf final a un Regal Barça espectacular.

La resta de torneigs

L’Unicaja s’ha emportat el torneig d’Arroyo de la Encomienda (Valladolid) en un enfrontament igualat al superar el Fundació Balogal gallec, mentre que a Sevilla ha estat l’MMT Estudiantes qui s’ha proclamat campió invicte davant del Cajasol. Pel que fa al Mèrida han estat els locals, l’AB Mèrida, els que han vençut en un partit molt disputat amb l’Asset Torrejon i han pogut fer-se amb el torneig.