Set victòries, set derrotes

28.10.2008 19:13

Meritxell Infante

El marcador d’enfrontaments entre el Regal FC Barcelona i el Panathinaikos reflecteixen un resultat d’empat. La igualada es desfarà aquest dijous al Palau, on els blaugranes van perdre la temporada passada.

Els precedents entre el Regal Barça i el Panathinaikos a l’Eurolliga donen un empat a set victòries cadascun. Els resultats afavoreixen els blaugranes tant en Lliga regular com en partits al Palau. El conjunt blaugrana ha guanyat quatre partits a casa contra el Panathinaikos, mentre que només n’ha perdut dos. A la pista de l’equip grec, el Barça ha arribat a guanyar tres partits, mentre que només n’ha perdut tres.

Pel que fa als partits de la Final a Quatre, el Barça i el Panathinaikos només s’han enfrontat en dues ocasions, i en tots dos partits, la victòria va ser per a l’equip grec. La més recordada, aquella final a París amb aquell tap il•legal sobre Montero en l’últim instant.

Última victòria, fa dues temporades

QM3D5936.jpgLa darrera victòria del Barça contra els grecs va ser fa dues temporades al Palau, amb una victòria per 87 a 66. Els blaugranes no s’hi jugaven res, però es van deixar la pell per guanyar el seu rival a 21 punts, a la vegada que es treien l’espina clavada per la derrota en el partit en pista grega, per un punt menys (102-82).

L’any passat, als dos partits que van enfrontar el Barça i el Panathinaikos la victòria va ser per a l’equip grec. En el partit al Palau, els blaugranes van perdre en l’últim sospir amb un resultat atípic, 55-56. A la seva pista, els d’Obradovic van endur-se la victòria, per 76 a 66, en un partit que els blaugranes van poder guanyar però que van perdre en el tercer quart.
El Palau, punt a favor
El Panathinaikos només ha aconseguit guanyar en dues ocasions al Palau. A més de la victòria de la temporada passada per només un punt, els grecs van aconseguir guanyar a la pista culer la temporada 2003/04 per tres punts (64-67).