Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Dol per la mort de Segura de Luna


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

30.08.2008 17:39

Dol per la mort de Segura de Luna

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona s’afegeix a les mostres de condol per la mort d’Ernesto Segura de Luna, que fou durant molts anys president de la Federació Espanyola de Bàsquet i actualment president d’honor.


El FC Barcelona vol expressar el sentiment de dol per la mort d’Ernesto Segura de Luna a la seva família i també a la Federació Espanyola de Bàsquet, de la qual era president d’honor. Segura de Luna ha mort als 86 anys al seu domicili de Mataró, Barcelona.

La capella ardent ha estat instal·lada a les 16.30 h a Vilassar de Mar (Barcelona) al Casal de Curació. El sepeli tindrà lloc dilluns, 1 de setembre, a l’església de Vilassar.

Una llarga vida dedicada al bàsquet

Ernesto Segura de Luna va ser el president de la FEB durant molts anys. Nascut l’11 de febrer del 1922, Segura de Luna va accedir al càrrec de la Federació Espanyola per primera vegada l’any 1972 i s’hi va estar fins al 1984, en què es va veure obligat a deixar-lo per un decret administratiu. Posteriorment va tornar a ocupar el càrrec de president des del 1992 i fins al 2004, any a partir del qual va passar a ostentar el títol de President d’Honor. Entre moltes altres distincions, el 2005 va rebre l’Ordre Olímpica del COE i la Insígnia d’Or i Brillants de l’ACB.
Dol per la mort de Segura de Luna


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana