Navarro continua invicte

25.07.2008 12:01

Juan Carlos Navarro continua invicte en els partits de preparació pels Jocs Olímpics. L’escorta de Sant Feliu va contribuir amb 14 punts a la victòria d’Espanya sobre Lituània per 91 a 66.

Navarro va signar la seva millor actuació dels partits de preparació pels Jocs que està disputant la selecció estatal. Amb 14 punts, en vint minuts de joc i un 50 per cent d’encert en el llançament de tres punts, el jugador blaugrana va ajudar els homes de García Reneses a emportar-se la quarta victòria en els quatre partits disputats fins aleshores.

Igualtat fins a la meitat del segon quart

Saras1Eurolliga.jpgLes defenses van treballar de valent i l’alt ritme de joc va manar a l’inici del partit. Els lituans, comandats per Saras Jasikevicius, es posaven per davant en el marcador per 12 a 15.

El reajustament de la defensa dels homes d’Aíto els va facilitar arribar a la fi del primer quart guanyant per dos punts, 22 a 20. Però durant el segon quart Lituània es va posar per davant, 30 a 31. La selecció estatal va ajustar la defensa pressionant que està mostrant en tots els partits i va arribar al descans amb una còmoda renda de 10 punts.

Tranquil•litat fins al final

L’equip de Juan Carlos Navarro no va patir per emportar-se el triomf final. Basats en una bona defensa, amb l’aparició de la defensa en zona durant alguns minuts, la selecció estatal es va endur un còmode triomf davant una de les seleccions que opten a la medalla als Jocs de Pequín.
Caràcter guanyador
Saras Jasikevicius va tornar a demostrar el seu caràcter guanyador que sempre l’ha caracteritzat. Va anotar 12 punts en 23 minuts de joc i va donar 4 assistències, i es va erigir en el millor passador del partit. Però malgrat la derrota, no va baixar el cap en cap moment i va lluitar fins al darrer instant demostrant, un cop més, la seva força i capacitat de lluita.