Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Ilyasova seguirà


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

11.07.2008 21:05

Ilyasova seguirà

Carles Cascante


Ilyasova continuarà sent blaugrana. L'extensió de contracte el vincularà al Barça les dues properes temporades. Aquest contracte contempla dues opcions al final de la temporada 2008-09: una clàusula NBA i que el club el pugui tallar.


El jugador, una peça bàsica en els esquemes de Xavi Pascual en aquest tram final de temporada, ha quallat una notable campanya a les files barcelonistes. Ilyasova ha demostrat anar creixent a mesura que anava avançant la competició i s’ha convertit en una de les millors armes del bloc barcelonista per fer front als partits més exigents. El Barça es reserva l'opció de tallar el seu contracte al final d'aquesta temporada, mentre que el jugador també té l'opció de marxar si té una oferta de la NBA.

Un jugador molt versàtil

La seva polivalència ha estat una de les armes que més va utilitzar el FC Barcelona per seguir endavant tant a l’Eurolliga com a la Lliga ACB. Ilyasova és un jove jugador de només 21 anys i 2.06 m d’alçada que sol moure’s amb comoditat per la zona, però que no s’amaga a l’hora de llençar des del perímetre, on té un bon rendiment (40 % a l’ACB i 24.1 % a l’Eurolliga). Una altra de les seves facetes més destacades és la defensiva. En el tram final i més exigent de la temporada, el turc ha col•locat nombrosos taps gràcies a la seva bona capacitat d’intimidació i als seus llargs braços. A més, també té una gran capacitat rebotejadora.

Bons números

En Lliga ACB, Ilyasova ha jugat un total de 40 partits. 33 de fase regular i 7 de play-off. En total, les seves mitjanes han estat de 17 minuts per partit, 7.4 punts, 40 % d’encert en triples, 48 % d’encert en tirs de dos punts, 68 % en tirs lliures, 4 rebots i 0.5 taps.

Pel que fa a l’Eurolliga, Ersan Ilyasova ha jugat un total de 22 partits (14 de fase regular, 6 de Top 16 i 3 del play-off de quarts de final). Les seves mitjanes han estat de 18 minuts per partit, 6.1 punts, 47.6 % d’encert en tirs de dos punts, 24.1 % en triples, 53.8 % en tirs lliures, 4.7 rebots i 1.1 taps.
Foto: arxiu
Foto: arxiu


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana