Dues de dues (67-61)

Bàsquet base

05.06.2009 09:38

Victòria patida, la segona del Regal Barça en la fase final del circuit SUB20. Els blaugranes van superar al Fundació Balogal per 67 a 61 en un matx que no es va decidir fins al final. Dedovic, una vegada més, va ser el màxim anotador amb 25 punts.

Malgrat la baixa anotació del començament del partit, aquest no va estar exempt de qualitat i emoció. El primer quart va acabar amb un preocupant empat a vuit, però en el segon, els triples del Fundació Balogal van començar a activar el matx. Els gallecs arribarien al descans amb una victòria per la mínima (31-33).

El rebot torna a ser decisiu

La represa va canviar el signe de l'encontre. Va ser el moment perfecte perquè el Regal Barça comencés a imposar la seva llei sota els cèrcols. A més, la bona direcció, una vegada més, d'Alex Hernández i els punts de Nihad Dedovic li servien al Barça per marxar en el marcador.

Malgrat la reacció blaugrana, els gallecs de la Fundació Balogal no van perdre la cara al partit. En el Regal FC Barcelona va destacar l'anotació de Djedovic (25 punts), la tornada de Xavi Rabaseda després de la seva lesió (11 punts i 6 rebots) i els 38 minuts i mig d'Alex Hernández (12 punts). Dani Pérez, amb problemes estomacals, no va jugar tants minuts a l'equip de Chema Solsona.

Fes clic aquí per veure l’estadística oficial del partit
Cara a cara amb l’Estudiantes
Aquesta tarda, a partir de les 19.00 hores, es viurà un dels duels més esperats d'aquesta fase final del circuit SUB20 que s'està celebrant a INCA. El partit entre els dos líders, els dos equips que fins avui porten dues victòries en dos encuentros, el Regal Barça i el MMT Estudiantes.