El Júnior, subcampió de Catalunya

Bàsquet base

27.04.2009 17:26

El Regal Barça de la categoria júnior ha estat segon classificat de la Final a Quatre del Campionat de Catalunya. Els nois d’Àlex García, però, han aconseguit la classificació per a la fase de sectors del Campionat d’Espanya.

L’equip júnior del Regal Barça ha acabat en segona posició de la Final a Quatre de la categoria. Els blaugranes han quedat per darrera del Joventut en la fase final del Campionat de Catalunya que s’ha celebrat a Blanes durant el cap de setmana.

El conjunt que dirigeix Àlex García ho decidia tot en la final amb el Joventut de Badalona, ja que el primer partit amb l’UESC Chocolat Sant Cugat el van guanyar els blaugranes per 70-71 i el segon, amb el Sant Josep de Girona, també (67-53).

Però, al darrer enfrontament, els badalonins van imposar-se per 86-73.

Tot i acabar segon, el Regal Barça ha obtingut la plaça per a la fase de sector que classifica per al Campionat d’Espanya. Aquesta es disputa a Estella (Navarra) el pròxim cap de setmana.

Fes clic aquí per accedir a les estadístiques oficials de la Final a Quatre.

Els infantils no fallen

Els equips més petits del bàsquet base blaugrana van completar una jornada excel•lent. Els de segon any van superar el Sícoris i el Gavà per 62-33 i 29-105, respectivament. Els de Rubén Muñoz, que van aprofitar per disputar una de les jornades que tenen pendents, mantenen el liderat, encara amb un partit menys. Amb 13 triomfs acumulats el Regal Barça no afluixa.

També van guanyar els jugadors del Bàsquet Base Barcelona. Ho van fer a la Ciutat Esportiva contra el Santa Coloma per 97-39. Els de Núria Montolío es mantenen segons amb 10 victòries i dues derrotes, i un partit encara per jugar. El líder és l’Argentona amb un triomf més que els blaugranes.

LEB-Plata

QM3D2062.jpgEl Cornellà consolida la revifada i també l’ascens de posicions. Després de l’impàs del començament de l’any 2009, el tram final de la temporada ha suposat recuperar les bones sensacions de l’inici de la Lliga. Els de Txema Solsona van superar el CBT per 74-75 en un partit intens, un derbi que ha col•locat els del Baix Llobregat en cinquena posició.

El conjunt vinculat al Regal Barça va començar el partit molt fort i, amb un parcial de 16-26, el Cornellà encarrilava l’enfrontament. Però els tarragonins van començar a retallar les diferències ja abans del descans i van ser capaços de capgirar el marcador a la represa. Però la intensitat en la pista va continuar i al darrer període el Cornellà va eixugar les diferències per obtenir el triomf final.

Nihad Dedovic, amb 31 punts i 10 rebots, va ser el millor del partit. La seva actuació també li ha valgut ser considerat el millor jugador de la LEB Plata en aquesta 29a jornada.