Lakovic: “És com si anéssim 1-0”

01.04.2009 13:51

Carles Cascante (enviat especial)

Per al base eslovè, el partit d’aquest dimarts només va ser un partit més. Lakovic considera que res canvia. Malgrat que és cert que el Baskonia està 2-1, per al ‘10’ del Regal Barça “és com si l’eliminatòria estès 1-0”.

Jaka Lakovic aposta perquè l’equip “jugui d’altres opcions” i no basi principalment el seu joc en el tir exterior: “Sabem que tenim bons tiradors, però hem de provar d’altres opcions per superar el TAU. Ells són un equip molt fort i agressiu i ahir no ens van donar moltes opcions a dins.”

La paciència, la mare de la ciència

L’eslovè, que sembla haver retrobat el seu millor joc en els dos darrers partits de l’eliminatòria, torna a ser una opció més en atac, un cop superats uns primers partits després de la seva intervenció quirúrgica, en què l’ansietat era la tònica dominant del seu joc. Lakovic creu que caldrà ser pacients per afrontar el quart partit: “Cal tenir paciència i donar el màxim de nosaltres mateixos. En el segon partit jugat al Palau ja ho vam demostrar i ara ho hem de tornar a fer.”

L’arbitratge, un factor més del joc

“No m’agrada parlar dels col·legiats”, afirma Lakovic. El base barcelonista, però, té clar, malgrat passar de puntetes sobre l’actuació de la tripleta del partit d’aquest dimarts, que “caldrà jugar contra això també. És un factor més del joc.”
L’experiència del TAU
Lakovic sap que el Barça va jugar en el tercer partit quasi sempre per sota en el marcador. De tota manera, l’eslovè creu a l’equip li va faltar “molt poc per remuntar”: Potser vam remuntar massa tard. El problema és que el TAU és un equip que té molta experiència i que porta molts anys jugant junts. Es coneixen a la perfecció i saben jugar els minuts importants d’un partit com va ser cas del partit d’aquest dimarts.”