Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El bàsquet, amb les penyes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

03.02.2009 19:31

El bàsquet, amb les penyes

www.fcbarcelona.cat


Els responsables de la secció de bàsquet del Barça s’han reunit amb les penyes que habitualment donen suport al Palau per intercanviar criteris i parlar del pròxim desplaçament de Copa.


El directiu responsable de la secció de bàsquet, Josep Cubells; el secretari tècnic Joan Creus i el director de Seccions, Francesc Solanellas, es van reunir aquest dilluns amb tres de les penyes que segueixen més de prop els homes del Regal Barça de Xavi Pascual. Així, Sang Culé, la PB Meritxell i els Dracs van ser al club amb els màxims responsables del bàsquet blaugrana.

cubells_01.jpgTal i com succeeix en altres aspectes de l’entitat, el club vol fer partícip als socis, penyistes i aficionats i explicar els principals trets del projecte esportiu i social de la secció de primera mà.

Actius en els desplaçaments

Reunio_FCB-Penyes_1_www.fcbarcelona.cat.jpgCom que la força del públic i el factor afició és cabdal, tant en els compromisos crucials al Palau com en els partits a domicili, un dels principals aspectes que es van tractar en aquestes reunions amb Sang Culé, Dracs i la PB Meritxell va ser el proper desplaçament a Madrid amb motiu de la celebració de la Copa del Rei de bàsquet, del proper 19 al 22 de febrer.


El bàsquet, amb les penyes


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana