Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les finals de les Sèries Col·legials


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet - Sèries Col·legials ACB

23.01.2009 13:46

Les finals de les Sèries Col·legials

www.fcbarcelona.cat


L’Institut Cultural del CIC i els Maristes Sants-Les Corts són els flamants campions de la Divisió Regal FC Barcelona a les Sèries Col•legials de l’ACB. El CIC, debutant en el campionat, s’ha desfet de l’Escola Claret al Palau Blaugrana.


En un escenari de luxe, el Palau Blaugrana, els nois de l’Institut Cultural CIC han rebut el premi que els acrediten com a campions de la Divisió Regal Barça. El secretari tècnic de la secció blaugrana, Joan Creus, i el capità de l’equip, Roger Grimau, han atorgat els trofeus.

El CIC ha derrotat al Palau l’Escola Claret, campió de les tres edicions anteriors. El resultat final ha estat de 66-59.

“Jugar al Palau per primer cop i emportar-se la victòria sap molt bé. Estem contentíssims tots”, ha explicat un dels components de l’equip, molt satisfet, com la resta pel treball conjunt.

Però, sobretot, tots, guanyadors i perdedors, han destacat el luxe de jugar al Blaugrana. “És el típic camp que veus a la tele des de petit i et fa realment il•lusió jugar aquí amb aquest ambient. És molt especial”, han confessat els del CIC, comentari compartit pel Claret: “La veritat que estar al Palau impressiona.”

Les Maristes s’imposen

En categoria femenina, les noies de Maristes Sants-Les Corts, que s’havien desfet del Sant Gervasi (45-30), el guanyador de l’edició anterior, no van tenir problemes per derrotar l’Escola SEK per 35-54.
Les finals de les Sèries Col·legials
El Regal Barça, espectador d'excepció

El cos tècnic i els jugadors blaugranes, que just després de la final tenien entrenament voluntari en el mateix escenari - i que finalment tothom hi ha assistit- , han estat uns aficionats més del partit. Xavi Pascual, l'entrenador del Regal Barça, el segon tècnic, Agustí Julbe, i els jugadors han anat fent acte de presència a mesura que arribaven al Palau i no s'han resistit a veure l'evolució de la gran final.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana