Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La 2009/10, també 18 places


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

19.01.2009 20:06

La 2009/10, també 18 places

www.fcbarcelona.cat


L'Assemblea General Extraordinària de l'ACB, reunida avui a Barcelona, ha acordat mantenir la competició professional en un nombre de 18 places per a la temporada 2009/10.


Els clubs han aprovat aquest número fix de participants per a la pròxima campanya així com el protocol de funcionament i actuació en el cas que es produís alguna plaça vacant. Aquest protocol estableix que si en acabar la present temporada l'Obradoiro no fa efectiva la seva incorporació a l'ACB, l'Associació de Clubs actuaria per cobrir-la complint d'aquesta forma el desig de l'Assemblea.

La provisió de vacants aprovada pels clubs el dia d'avui seria la següent:

1. Posat el cas que el CAB Obradoiro no procedeixi a la seva inscripció oficial, la plaça vacant serà ocupada per l'equip millor classificat dels dos clubs que ocupin plaça de descens al terme de la present campanya (16è classificat).

2. Si aquest no pogués participar en la competició per algun motiu, ocuparia la plaça vacant l'últim equip classificat de la temporada 2008-09.

Foto: arxiu
Foto: arxiu
Altres temes
D'altra banda, l'Assemblea General ha acordat un calendari de partits mensual per treballar de manera global els plans de creixement de l'Associació, establint-se una reunió extraordinària, una vegada finalitzada la temporada.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana