Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Parla la premsa especialitzada


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

19.01.2009 18:43

Parla la premsa especialitzada

Carles Cascante


La premsa especialitzada catalana atorga als blaugranes el paper de favorits en el grup F del TOP16 de l’Eurolliga, al menys creuen que pot estar perfectament entre els dos primers i estar present en els play-off que donen accés a Final a Quatre.


Jordi Robirosa, Jordi Creixell, Jose Huguet, Lluís Mendiola, J.A. Casanova, Manuel Moreno, Xevi Soler i Marc Mundet, han estat alguns dels periodistes destacats que aquest dilluns s’han donat cita a les instal·lacions del Museu Olímpic situada al costat de l’Estadi Lluís Companys. Tots conicideixen en atorgar el paper de favorit al Barça, malgrat que reconeixen la duresa del grup F del TOP16 de l’Eurolliga.

Jordi Robirosa, Televisió de Catalunya

“Crec que, indubtablement és el grup més difícil de tots. Ho és tant, que fins i tota amb Quatre triomfs podries no classificar-te.”

“Jo li dono les màximes opcions al Barça. Crec sincerament que el Barça és el millor equip de l’Eurolliga. Ara bé, aquí hi ha molts factors. Tu falles un dia i estàs mort. Queda clar, a més, que has d’intentar quedar primer de grup. Quedar primer de grup és assegurar-se pràcticament la presència a la Final a Quatre. I allà les opcions del Barça haurien de ser màximes, perquè és el millor equip.”

creixell.jpgJordi Creixell, El9 esportiu

“Ha tocat el pitjor grup que podia tocar. Trobar-te al Madrid al TOP 16, que ja ens el trobarem a la Copa i, sobretot, que el tercer equip sigui un Maccabbi, fa que el grup sigui difícil. La pista del Maccabi, que ja vam poder visitar la temporada passada, és molt dura.”

“Li dono totes les opcions al Barça. De moment estan fent una boníssima temporada, tant a la Lliga ACB com a l’Eurolliga, on ha fet el millor registre de victòries i derrotes, i per tant, està entre els dos grans favorits per estar als play-off.”

Jose Huguet, Mundo Deportivo

josehuguet.jpg“Ajuntar en un mateix grup a Barça, Madrid –amb el component de rivalitat que hi ha i que, a més, s’han d’enfrontar molts cops en poc temps- i el Maccabi, amb tota la situació de tensió que es viu al país, demostra que és un grup prou difícil i amb una gran càrrega de morbo. Finalment tenim l’Alba, que és un equipa mb poques opcions a priori, però que és l’equip organitzador de la Final a Quatre, amb la qual cosa també tindrà ganes de dir-hi la seva en aquest TOP16.”

“El Barça és l’equip més potent de tots, el que està fent un millor joc. Només ha perdut un partit fins ara, però el que està clar és que el que has fet fins ara no compta ara. El Barça ha d’estar al play-off, però li costarà. Serà dur.”

luis.jpgLluís Mendiola, El Periódico de Catalunya

“S’esperava un sorteig complicat. Hi havia moltes possibilitats que toqués el Madrid. Crec que serà complicat perquè el Madrid ha pujat el seu nivell en els darrers partits i el Maccabi és un gran equip. Estarà entre aquests tres equips. L’avantatge és que el darrer partit es juga a Tel-Aviv i amb una mica de sort el grup pot ja estar decidit.”

“Home, el Barça està creixent com a equip. En aquesta primera fase l’he vist molt bé, l’estic veient créixer, malgrat que té encara algun punt feble, però repeteixo que el veig com un dels equips que estarà lluitant per ser a la Final a Quatre seguríssim.”

jack.jpgJ. A. Casanova, La Vanguardia

“El grup del Barça és dur perquè en un grup on passen els dos primers, que el tercer sigui el Maccabi diu molt de la dificultat. La veritat és que el Barça, com a cap de sèrie podia aspirar a estar en un grup més còmode, com ha estat el cas d’altres equips, però s’ha de jugar i, en qualsevol cas, considero que el Barça és favorit, al menys per estar entre els dos millors. De tota manera estaria bé quedar primer, de cara a tenir avantatge de camp en el play-off.”

“Jo li dono opcions al Barça, al menys d’estar entre els dos primers, però insisteixo, seria bo acabar primer, perquè sinó t’hauries de jugar el passar a la Final a Quatre contra el TAU o l’Olympiacos, amb desavantatge de camp. El Barça, però, ha demostrat que ha estat el millor equip d’Europa en aquesta primera fase i té tantes opcions com el que més per ser a Berlín.”

moreno.jpgManuel Moreno, Sport

“El Regal Barça ha tingut mala sort. No ha tingut el premi que es mereixia després d’haver fet una gran primera fase. S’ha trobat un grup difícil. D’una banda el Madrid, que sempre té el morbo afegit, el Maccabi, que també és un gran rival i l’Alba, que a priori hauria de ser l’últim del grup. Jo crec que el Barça s’ho haurà de jugar tota amb Maccabi i Madrid, però a la fase regular ja va acabar millor que ells.”
Jordi Robirosa, TV3
Jordi Robirosa, TV3
Les Ràdios
Xevi Soler, Catalunya Ràdio

“Tot i que el Barça és favorit i que la resta d’equips són els que han de patir més perquè els hagi tocat, el Regal Barça no ha tingut sort al sorteig.”

“Continuo pensant que és el favorit del grup. Ja no només penso que hauria d’estar entre els dos primers , sinó que crec que hauria de ser el millor, perquè Maccabi aquest any no està tant bé –han tornat a canviar d’entrenador (Pini Gherson)- el Madrid ha millorat, però encara està un punt per sota del Barça i, finalment l’Alba, que malgrat fer-ho bé en el seu grup aquí hauria de ser una comparsa. Per tot això crec que el Barça hauria de classificar-se primer.”

Marc Mundet, RAC1

“Difícil, realment complicat. L’equip haurà de fer coses grans. Et diria que serà clau mantenir el factor pista a casa i anar a guanyar, be a Vistalegre o a Tel-Aviv, cosa que veig factible.”

“Jo li dono opcions al Barça sempre i quan mantingui el nivell que està mostrant ara. L’equip haurà de fer una passa més en aquest TOP16, però la veritat és que jo ara mateix veig un equip molt sòlid i capacitat per afrontar qualsevol cosa.”


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana