Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Pascual: "Serà un partit molt atractiu"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

12.01.2009 14:58

Pascual: "Serà un partit molt atractiu"

www.fcbarcelona.cat


Per als integrants del Regal FC Barcelona no ha estat del tot una sorpresa que el Reial Madrid sigui el seu rival de quarts a la Copa del Rei, que s’ha sortejat a Madrid. Pascual i els seus jugadors destaquen que serà un partit molt atractiu.


En representació del Regal FC Barcelona, han estat presents al sorteig de la Copa del Rei a Madrid, el directiu responsable de la secció, Josep Cubells, el secretari tècnic, Joan Creus, i l’entrenador del Regal Barça, Xavi Pascual. Tant el directiu blaugrana com l’entrenador han destacat l’atractiu d’aquest primer enfrontament davant el Reial Madrid , un dels equips amfitrions.

Josep Cubells, directiu responsable de la secció de bàsquet del FC Barcelona

COPA_REY_60.jpg“El Reial Madrid era una possibilitat entre quatre i ens ha tocat. El Barça sempre aspira a totes les competicions que juguem.”

“El fet que sigui el Reial Madrid el primer rival, l’amfitrió, ens fa il·lusió per la importància del contrincant i perquè crec que així incentivarem la presència del màxim número de seguidors culers que vulguin donar suport a l’equip, ja que tindrem un ambient hostil segur”.

Xavi Pascual, entrenador Regal FC Barcelona

“Això és una Copa del Rei i qualsevol petit detall pot decidir aquest partit, tot serà important. Afrontarem aquest partit amb tota la il•lusió de guanyar un partit que serà molt atractiu.”

“Ells jugaran com a equip local i és un afegit per a ells. Aquest partit és molt important guanyar-lo si ets local. Si perds quedes fora de la Copa de casa i per això tindran més pressió.”

Juan Carlos Navarro, jugador Regal FC Barcelona

Navarro_Vs_Madrid.JPG“Ja és habitual que ens toqui el Reial Madrid a la Copa. De tota manera tinc un bon record de la darrera vegada que vam jugar contra ells, perquè els vam guanyar a la final a Màlaga. Espero que es torni a repetir.”

Roger Grimau, jugador Regal FC Barcelona

“Millor un partit gran per començar. Seran uns quarts de final molt interessants.”

“Tant per a ells com per nosaltres, sempre és un partit molt especial. Sempre he dit que en qualsevol esport, sigui futbol o bàsquet, jugar contra el Madrid, o jugar contra el Barça per a ells, és diferent. A més tindrem la sort de jugar en una de les millor competicions com és la Copa del Rei.”

“No tindrà res a veure el partit que vam jugar contra ells al Palau. Ells allà jugaran a casa, amb el públic a favor la competició és diferent i l’ambient també ho serà.”
Pascual: “Serà un partit molt atractiu“
L'opinió del rival
Joan Plaza, entrenador Reial Madrid

“Fa poques setmanes que hem jugat amb ells i estan en un bon moment de forma. Farem valer el fet de jugar a casa. Però hem d’arribar en el millor moment de forma, perquè volem acabar amb la ratxa de 14 anys sense guanyar la Copa. Sabem que no serà fàcil guanyar el Regal Barça.”


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana