Continuen els triomfs per a l'AXA Barça (78-62)

Basquet

04.11.2007 14:18

L'AXA FC Barcelona s'ha imposat a l'Alta Gestión Fuenlabrada per 78 a 62. Els de Madrid només han imposat resistència en els primers minuts. A partir d'aleshores el Barça ha pogut mostrar el seu millor joc davant la seva afició.

El Barça continua en bona ratxa, després de guanyar diumenge el Fuenlabrada a casa (78-62). La línia de triple ha portat bona sort als blaugranes. Pel que fa als madrilenys, no han creat gairebé dificultats als barcelonistes, fet que han aprofitat per anar marcant de mica en mica diferències en el marcador. Basile, Grimau i Lakovic han estat els jugadors més destacats de l'equip blaugrana.

Amb aquesta victòria els d'Ivanovic ja sumen cinc triomfs a la Lliga ACB, tot al contrari que els de Madrid, que han perdut en cinc ocasions i només han guanyat un partit.

Control blaugrana

qm3d2272.jpgEl Fuenlabrada ha estat l'encarregat d'obrir el marcador de mà de Ramos, però poc li ha faltat a Ilyasova per prendre les il·lusions als madrilenys. Un triple de l'ala-pivot ha marcat el punt de partida d'un Barça que no ha deixat en cap moment que els de Madrid es possessin per davant. Només en el minut quatre del primer quart Rams ha tornat a acostar-se als de Dusko Ivanovic, quan ha encistellat de dos punts i ha posat en taules el marcador (5-5). Basile i Ersan Ilyasova han estat els jugadors més destacats d'aquest primer període, amb un total de cinc punts cadascun, juntament amb Lakovic i Trias, amb quatre. 20 a 15 ha estat el resultat amb què s'ha acabat el primer quart.

Els blaugranes han afrontat el segon quart amb més força, i han aconseguit una renta de fins a 12 punts (38 a 26) sobre el Fuenlabrada. Els triples han estat els protagonistes d'aquest temps. Set han estat els tirs de tres punts que han aconseguit els barcelonistes en aquests 10 minuts. Però l'Alta Gestión Fuenlabrada ha reaccionat i ha creat un joc més ofensiu que els ha portat al descans amb un resultat de 38 a 35, després que Jorge García fes un triple en l'últim segon.

El Barça marca el compàs

qm3d2814.jpgA la represa el Barça s'ha apoderat del partit. En cinc minuts el Fuenlabrada només ha aconseguit quatre punts, mentre que els d'Ivanovic han augmentat el seu marcador en +10. Jorge García ha trencat l'escassa participació del seu equip des de la línia de tres punts (48-42). Per uns instants els barcelonistes han abaixat la guàrdia, i ha estat quan els madrilenys han tingut opcions de puntuar. Rams i Marko Tomas han estat els encarregats de sumar cinc punts per al seu equip. Però l'AXA FC Barcelona ha tornat a fer de les seves i ha tancat el tercer quart amb un 57 a 48.

Pocs canvis hi ha hagut en l'últim període. L'Alta Gestión Fuenlabrada no ha sabut reaccionar davant d'un Barça amb gran rapidesa i efectivitat en l'atac que no ha deixat opcions als madrilenys en defensa. Basile ha posat la guinda al pastís des de la línia de triple, fins a marcar la màxima diferència de l'enfrontament (64-50) fins al moment. El trio format per Basile, Lakovic i Grimau ha fet gaudir l'afició barcelonista amb un autèntic espectacle des de la línia de tres. Però aquí ningú no s'ha deslliurat d'anotar i fins i tot Albert Moncasi, que ha sortit a la pista en els últims instants del partit, ha fet dos punts. Amb aquesta cistella el partit s'ha sentenciat amb el 78 a 62.