Agafant la forma (78-86)

11.09.2007 22:42

L’AXA Barça s’ha imposat al Plus Pujol Lleida per 78 a 86 en un partit on els homes de Dusko Ivanovic han demostrat anar-hi agafant la forma. Després d’una primera part per als locals, els blaugranes han donat la volta al partit en el tercer quart.

Era el quart partit dels blaugranes aquesta pretemporada. El segon a portes obertes. I ja s’han vist un equip format per aquestes alçades de temporada, i això que només hi ha cinc jugadors del primer equip. L’AXA Barça no ha comentat tan ficat en el partit com el seu rival, el Plus Pujol Lleida, però tot i això a la segona part els jugadors de Dusko Ivanovic han capgirat el marcador mitjançant un joc ràpid i intens. Al final, 78 a 86 i alguns noms propis, com Jordi Trias, Roger Grimau i Fran Vázquez.

El Lleida s’allunya

L’equip d’Eduard Torres ha sortit en tromba. Les ganes i l’empenta dels lleidatans s’han reflectit de seguida en el marcador. El Plus Pujol Lleida, que juga a la LEB Or, ha agafat avantatge en el marcador gràcies a l’encert, sobretot, dels tirs exteriors. Mainoldi, amb 18 punts, i Hettsheimer, amb 17, han afavorit a engreixar el lluminós. De la mateixa manera que ho han fet, des de la grada, els aficionats lleidatans, ja que aquest ha estat el primer partit del Lleida davant del seu públic. A la mitja part, el marcador mostrava 48 a 39.

Remuntada blaugrana

Al tercer quart, però, les coses han canviat. Els jugadors blaugranes han sortit a la pista amb més intensitat, combinant millor les jugades d’atac, i sobretot, han guanyat la partida als lleidatans pel que fa al rebot defensiu i a l’ofensiu. Això els ha ajudat a gaudir de més contraatacs que han fet que els d’Ivanovic empatessin el matx. Tot i això, al final del tercer quart encara guanyava el Lleida per només un punt.

En els darrers deu minuts, però, el Barça no ha badat. Seguint en la mateixa línia de joc que en el tercer quart, s’ha sumat la bona actuació de jugadors com Fran Vázquez i Roger Grimau, que han fet 18 punts cadascú, i Jordi Trias, que ha sumat 17. Per cert que Trias ha disputat els 40 minuts de joc.

Aquesta millora del joc i de l’encert de cara a cistella ha fet que el Barça agafés cada vegada més avantatge en el lluminós fins al 78-86 final. Ha estat un partit on s’ha fet palès la millora tècnica dels jugadors barcelonistes.