Forcada, vuitè

22.07.2007 15:18

Xavi Forcada ha hagut de conformar-se amb la vuitena plaça en el Mundial Sub 19, després de veure com Turquia superava Espanya en l'últim partit del campionat (69-80). El jugador blaugrana, autor de 20 punts, no ha pogut evitar la derrota.

El partit ha començat molt bé per a la selecció espanyola, amb un inici molt seriós en defensa i encertat en atac. Després ha arribat un segon quart en el qual la relaxació s’ha apoderat dels homes entrenats per Mateo Rubio. En el quadre turc, Ozcan guiava els seus cap a la remuntada.

Ja a la represa, un parcial de 7-0 per a Espanya semblava aclarir una mica les coses per als Forcada, Claver i companyia, però els otomans, de la mà de K. Ozcan han tornat a demostrar que seguien molt ficats en el matx (52-54 min. 29), resultat amb el qual s'arribaria al final del tercer quart.

La quarta del blaugrana, clau

Ja en l'últim quart, Espanya ha arrossegat el mal moment que ja s'havia vist en els últims compassos del tercer període. Recolzats en la bona tasca ofensiva dels dos Ozcan, la quarta falta del blaugrana Xavi Forcada els ha posat les coses més fàcils als turcs que han acabat guanyant amb autoritat.