Segona jornada, i segona victòria (77-75)

19.06.2008 18:31

El FC Barcelona ha sumat la segona victòria en la fase final del Circuit Sub-20, contra el DKV Joventut (77-75). Els de José Luis Galilea estan a una pas de la final.

No ha estat pas tan fàcil com la victòria contra el Granada en la primera jornada, però els blaugranes han aconseguit un altre triomf. Ha estat contra el DKV Joventut per un ajustat 77 a 75. La igualtat va imperar al marcador des del primer minut del partit. Al descans els de Galilea perdien per la mínima: 39-42.

A la represa el Barça va agafar embranzida gràcies a la direcció en el joc d’Àlex Hernández i als punts de Dedovic, que en va fer 27. Al tram final del partit, però, els verd-i-negres van pressionar fins a tenir la victòria a tocar. El triple sobre la botzina de Josep Franch hauria pogut capgirar el resultat, però va tocar el cèrcol, i el Barça es va endur la victòria.

L’Unicaja, el pròxim rival

Aquest divendres a les 12.00 el Barça juga contra l’Unicaja. És juga l’última jornada d’aquesta fase final, i és la que donarà el passaport per a la gran final, que es juga dissabte a les 19.00 h. Igual que els blaugranes, els malaguenys s’han imposat en els dos primers partits, contra el DKV Joventut (79-70) i el Granada (73-59).