Primera victòria al Campionat d'Espanya

Bàsquet base

17.06.2008 19:53

El Barça ha debutat amb un triomf contundent al Campionat d’Espanya. Els infantils A han derrotat per 64 punts de diferència el Maristas de Burgos. Quatre dels jugadors blaugrana han superat els 10 punts.

Aquests han estat Carlos Barrera (10), Víctor González (11), Alejandro González (10) i Alberto Ayllon (14). Però la resta de l’equip que entrena Bernat Magrans també ha aportat coses positives. De fet, tots els integrants han anotat.

_MG_0015.JPGL’AXA Barça ha dominat des del primer minut el partit contra l’equip castellà. De fet, tot i no fer un bon bàsquet durant la primera meitat, el Maristas no ha tingut el dia. La defensa del Barça ha funcionat en el moment en què l’atac no era fluid.

Al descans els blaugranes ja guanyaven per 11-27 i la diferència s’ha mantingut i, fins i tot, incrementat a mesura que avançaven els minuts. Per part castellana només Alfonso Gadea ha estat portant el pes de l’equip: 13 punts i 6 rebots per al jugador de Burgos.

El resultat final, 35-99, no fa que els blaugranes es confiïn ja que saben que el Campionat és molt llarg i que els encreuaments de quarts seran perillosos.

Fes clic aquí per accedir a l'estadística oficial del partit.
Jornada de descans
L’Infantil A blaugrana no competirà a la segona jornada. En la primera fase es juguen dos partits per grup i el Barça tornarà a la pista dijous a les 12.00 contra el Cajasol. Els sevillans, que han descansat avui, s’enfronten dimecres al Maristas de Burgos.