Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Pascual també se sent favorit


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

21.05.2008 19:54

Pascual també se sent favorit

Carles Cascante


El tècnic de l’AXA FC Barcelona, Xavier Pascual, ha expressat la convicció d’afrontar amb les màximes ganes aquesta “final” davant el DKV Joventut. Malgrat que els mitjans li atorguin el paper de favorit als de Badalona, Pascual també se’n sent.


L’entrenador del Barça ha aprofitat també per desitjar la millor de les sorts al col•lectiu arbitral i ha expressat el desig que cap decisió d’aquests, per petita que sigui, pugui condicionar la sèrie davant l’equip que entrena Aíto Garcia Reneses.

El favoritisme, repartit

“Som un equip favorit i jo em sento còmode amb l’etiqueta de favorit, si no la tenim nosaltres i la té el Joventut, perquè els mitjans així ho decideixen, no passa res. La veritat és que no penso que això influeixi en el rendiment de ningú.”

Els arbitratges

“A principi de temporada hi ha unes directrius que es parlen amb els àrbitres i que es generen. Van quedar molt definides aquestes coses per tant aprofito l’ocasió per desitjar tota la sort del món a l’estament arbitral i als àrbitres que puguin xiular aquest partit perquè també amb una sèrie a tres partits qualsevol cosa és decisiva.”

Mentalitzats

“Sí, el nostre equip està preparat. Bé, no sé si aquesta sèrie té alguna similitud amb la que vam jugar la temporada passada amb el Tau. De tota manera, si estiguéssim parlant de l’any passat en aquest moment ja tindríem l’Eurolliga, no? Tenim alguns problemes físics, però, ja que en Pepe Sánchez és dubte seriós, però tractarem de superar la seva baixa si és que al final es produeix.”
Pascual també se sent favorit
Lakovic accepta el repte
“Com la resta de l’equip em sento cada cop millor. Em trobo en un bon moment i sempre estic a punt per prendre responsabilitats. La veritat és que no crec que canviï res demà i seguiré a punt per prendre responsabilitats.”


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana