Un mal dia (75-68)

02.05.2007 22:42

El Winterthur Barça ha perdut a Granada per 75-68 en un partit frenètic. Els andalusos s’acomiaden de la temporada davant de la seva afició amb una victòria treballada.

Els blaugranes han vist com el CB Granada ha pogut retallar els avantatges que havien anat esgarrapant durant al primera meitat. L’equip de Dusko Ivanovic es queda amb 22 victòries després de 33 jornades.

Primers minuts blaugranes

El Winterthur Barça ha sortit centrat i temptejant un terreny que ja sabien que era complicat. Els barcelonistes, però, han sabut imposar unes mínimes diferències. 10-14 al final dels primers 10 minuts. En començar el segon període, el Barça ha aconseguit la màxima diferència a favor. Set punts després d’una assistència de Roger Grimau per Jordi Trias (14-21). Tot i això, el Granada no s’ha arronsat. Jesús Fernández ha estat molt entonat. El pivot alacantí ha destrossat el joc interior dels blaugranes. Però Fernández jugava massa sol. I el Winterthur ha arribat al descans amb el marcador a favor (26-29).

S’imposa el Granada

Però a la represa, a l’excel•lent aportació del pivot del Granada –que ha igualat i avançat al seu equip al minut 23 (35-33)- han aparegut altres homes com Pecile o Gianella. Després del tercer quart, els locals guanyaven de tres punts 49-46.

QM3D7610.jpgAls darrers 10 minuts la tensió ha estat màxima. Grimau i Lakovic empataven a 49 i a 51 respectivament. Però els andalusos mantenien el control del marcador. Amb un triple de Pecile i dues cistelles de Gianella i Padgett, el Granada imposava la màxima diferència al seu favor (69-62). El Winterthur Barça encarrilava el darrer minut de partit a remolc. Els intents de retallar els punts no han estat productius ja que els homes de Valdeolmillos han sabut què fer en tot moment. Fernández, amb 25 punts, ha estat el millor de tot el matx. Per part blaugrana, els 20 punts de Navarro i els 13 de Marconato no han estat suficients.

Atents al Bruesa-DKV Joventut

Dijous es completa la jornada 33 de l’ACB. El DKV Joventut podria superar als blaugranes en cas de victòria a la pista del Bruesa. El Barça i la Penya quedarien empatats però els verd-i-negres tenen el bàsquet average a favor per només un punt, situació que els donaria el tercer lloc de la classificació i al Winterthur el relegaria al quart, a falta de la darrera jornada diumenge dia 12 de maig.

Fes click aquí per accedir a l'estadística completa del partit.