El Barça s'imposa a Fuenlabrada (66-75)

15.04.2007 14:40

El Winterthur Barça s’imposa a Fuenlabrada (66-75)

El Winterthur Barça ha sumat la novena victòria consecutiva a la lliga ACB a la pista del Fuenlabrada. Els homes de Dusko Ivanovic han derrotat l’equip de Luis Casimiro en imposar-se per 66-75.

No era un partit fàcil ni còmode pel Winterthur Barça. Sobretot després de l’eliminació de l’Eurolliga. Però un equip gran ha d’imposar-se, com va comentar Dusko Ivanovic després del partit de dijous contra l’Unicaja. Els blaugranes han sabut mantenir el pols a l’Alta Gestión Fuenlabrada. El primer període ha estat de tempteig pels dos conjunts. Empat a 15. Però al segon quart, el Barça ja ha obert una escletxa. Dos triples consecutius de Roger Grimau i una esmaixada de Jordi Trias ha col•locat els 11 punts de màxima diferència (26-37), tot i l’aportació de Ferran López. El base català ha acabat amb nou punts després dels dos primers períodes.

Es mantenen les distàncies

qm3d3637.jpgA la represa, el Fuenlabrada no s’ha encongit. Tot i que el marcador es movia sempre a favor dels visitants, els madrilenys han esperat el moment idoni. Jaka Lakovic ha estat un dels noms propis durant aquest període. Jaka ha estat molt actiu i més encertat que durant la primera meitat. El base eslovè ha tancat el marcador del tercer quart amb un parcial de 3 a 6 signat per ell mateix (49-56).

Navarro, Grimau i Lakovic

Però aquesta diferència l’ha sabuda anul•lar l’equip dirigit per Luis Casimiro. Saúl Blanco ha encistellat el bàsquet de l’empat a 58 a tres minuts i 20 segons de començar el darrer quart. El parcial ha estat de 7-0 a favor del Fuenlabrada. Lakovic ha convertit un triple que donava aire als blaugrana però García ha clavat un altre triple (61-61). Aleshores, Navarro ha afinat més el canell. ‘La Bomba’ ha despuntat en el moment decisiu. 20 punts al final. Però cal destacar la participació de Grimau també en aquest tram final. El de Sants ha anotat el 61 a 66 sobre la botzina de final de possessió. El Fuenlabrada no ha abaixat els braços però els blaugranes han jugar més centrats als darrers dos minuts de partit. Un nou triple de Navarro –Joan Carles ha fet un 6 de 10 des de la línia de 6.25- i una recuperació de pilota de l’escorta han sentenciat el partit (66-75).

Fes clic aquí per accedir a les estadístiques completes del partit.