Màlaga espera el Winterthur FCB (80-58)

05.04.2007 20:55

El Winterthur Barça ha traslladat els quarts de final de l’Eurolliga a Màlaga. L’Unicaja ha tingut poques opcions de victòria i l’empat del ‘play-off’ s’ha produït amb el triomf del Barça per 80-58.

Els homes de Dusko Ivanovic han mantingut la intensitat en el seu joc des del primer minut fins al darrer. Amb una defensa forta, sense fissures i una mentalitat homogènia, el Winterthur Barça no ha permès que l’Unicaja dominés ni un segon del partit. Del 3-0 inicial, aconseguit per Jaka Lakovic, el Barça no ha perdut mai el control del marcador. Ja al primer període, Navarro ha clavat un altre triple, el seu segon tir des de la línia dels 6.25, el que ha sumat la primera gran diferència a favor, de nou punts (19-10). ‘La Bomba’ ha acabat com a màxim encistellador del partit amb 25 punts i el més valuós de l’enfrontament, amb un 29. Segons l’entrenador de l’Unicaja, Sergio Scariolo “un jugador NBA que està jugant a Europa”.

Mentalitat adequada

QM3D3347.jpgEl ‘5’ inicial que ha tret Ivanovic a la pista ha desaparegut en menys d’un minut. Als 17 segons del començament del matx, Marconato s’asseia i entrava en pista Kakiouzis per defensar Carlos Jiménez. En la següent acció, la rotació ha estat de Rodrigo de la Fuente per Basile, qui cometia la seva primera falta. Tota la plantilla barcelonista ha estat concentrada i ha aportat el que tocava. D’aquí que els avantatges favorables als locals hagin crescut a mida que passaven els minuts. Al segon període, els blaugrana han arribat a tenir una renda de 13 punts. Tot i que l’inici del tercer quart ha suposat una tímida reacció de l’Unicaja, l’encert de Navarro ha tornat a solidificar el treball del Barça. El Winterthur ha acabat el període guanyant de 16 punts i als darrers deu minuts s’ha assolit la màxima diferència. 22 punts amb l’últim bàsquet i tir lliure addicional sumat per Jordi Trias, 80-58.

Més que un sisè jugador

qm3d3180.jpgPart important de l’agraïment dels jugadors i cos tècnic del Winterthur Barça ha estat pel Palau Blaugrana. Gairebé 8000 persones s’han aplegat per dur en safata el primer equip de bàsquet de nou cap a Màlaga. El darrer partit a la pista barcelonista en l’Eurolliga –el desempat de la sèrie es juga al Martín Carpena i, en cas de victòria del Barça, el pròxim compromís continental ja seria a Atenes a la Final a Quatre- ha demostrat que l’aficionat del Barça entén de bàsquet. A destacar els aplaudiments del públic en una espectacular esmaixada de Florent Pietrus a les acaballes del partit.