Tercers (68-76)

25.03.2007 15:00

El Winterthur FC Barcelona ha superat el Bruesa GBC en un gran partit de Navarro i Lakovic. Amb aquest triomf, els blaugranes sumen 11 victòries en els últims 12 partits a l’ACB i ja són tercers.

El Barça ha demostrat a Sant Sebastià el bon moment de forma que està travessant l’equip. Sense fer el millor dels partits, ha guanyat còmodament al Bruesa GBC per 68-76, amb una gran actuació de Navarro (27 punts) i Lakovic (16 punts). Els homes d’Ivanovic han començat a decantar el matx al seu favor en el tercer quart, quan han signat un parcial de 0-15.

Navarro posa els punts

El partit ha començat amb clar domini blaugrana. Navarro, molt encertat des de la línia de tres (5 de 5 des del 6,25 en els 40 minuts de partit), ha donat el primer avantatge als visitants (14-19). El Bruesa, poc contundent en defensa, no sabia com aturar els atacs del Barça, que combinava be joc interior i exterior. El primer parcial ha acabat amb 13 punts de Navarro. El segon quart ha vist una lleugera reacció local. Mulaomerovic, inspirat des del triple en aquest parcial, ha permès somiar els locals, que han marxat al descans per davant (39-38).

Parcial decisiu

El tercer quart, al contrari que ara fa uns mesos, ha estat favorablement decisiu per als blaugranes. Un 0-15 de parcial ha acabat decidint la sort del partit (50-57). El Bruesa, encara fluix en defensa, no ha pogut aturar un Lakovic que ha dirigit perfectament l’atac dels d’Ivanovic.

Els locals ho han intentat a la desesperada des de la línia de tres, però sempre sense encert. Navarro, en canvi, seguia enganxat al matx i permetent que el Barça arribés al final amb molta confiança i amb la tranquil•litat de qui se sap dominador de la situació. Al final, 68-76 per al Barça, que suma ja 11 victòries en els últims 12 partits a l’ACB i que ja és tercer a la classificació de Lliga.