Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


‘Cuina de campions’ a Barça TV


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.01.2011 10:43

‘Cuina de campions’ a Barça TV

www.fcbacelona.cat


El programa ‘Porta 104’ de Barça TV analitza el Barça com a font d’inspiració a la cuina. Descobreix els secrets de les postres ‘El Gol de Messi’ d'El Celler de Can Roca i proposa als estudiants de cuina crear una recepta inspirada en el Barça.


El programa ‘Porta 104’ de Barça TV estrena aquest dijous a les 23.00 hores un nou reportatge, anomenat ‘Cuina de campions’. L’espai s’endinsa en l’univers gastronòmic i serveix exemples de com els jugadors del Barça i el seu joc, a més d’altres elements de l’imaginari col·lectiu culer, poden ser font d’inspiració per als cuiners. Tant pels que són a l’elit com pels que es troben en procés de formació.
 
Els secrets d'‘El gol de Messi’ de Can Roca
 
Roca1.jpgEl programa ha visitat El Celler de Can Roca, guardonat amb tres estrelles Michelin. Allà, Jordi Roca, cap de les postres d’aquest restaurant, i considerat un dels millors rebosters del món, perpara des de la seva cuina les postres més mediàtiques de la seva carta: ‘El gol de Messi’. Un plat que converteix en sabors, aromes i textures l’explosió emocional que suposa un gol de l’argentí. Roca explica tots els secrets de la recepta inspirada en el FIFA Pilota d’Or 2010 i se sincera sobre l’origen d’aquesta idea que ja és coneguda als cinc continents i està destinada a convertir-se en un clàssic d’aquest restaurant gironí.
 
Un repte per als estudiants
 
Escola1.jpgD’altra banda, conscients de la importància del planter també a la cuina, el programa ha proposat un repte als alumnes de l’ESHOB (Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona).  Els estudiants han treballat durant tres setmanes en l’elaboració d’un plat inspirat en el Barça. El resultat és 'Més que un plat, un sentiment', una recepta de carn, inspirada en les tres Champions i en el recent 5-0 al Reial Madrid. Barça TV ha desgranat el procés creatiu d’aquest plat i ha convidat els mateixos alumnes a elaborar i a argumentar la seva recepta davant les càmeres.
Jordi Roca, a la cuina d'El Celler de Can Roca.
Jordi Roca, a la cuina d'El Celler de Can Roca.
Dijous, la nit dels reportatges
La nit dels dijous és la nit temàtica dels reportatges a Barça TV. L’emissió del tradicional ‘Porta 104’ s’alterna amb l’estrena dels ‘Assumptes Interns’, que, a través del seguiment de persones vinculades al Club, dóna a conèixer aspectes desconeguts del dia a dia del FC Barcelona. “Porta 104: Cuina de campions” s’estrena aquest dijous dia 20 a les 23.00 hores i es reemetrà divendres a les 16.30 i dissabte a les 14.30 a les 17.30 hores.


Comparteix a

Notícies Barça TV


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana