Victòria contra l’Hercesa amb bonus (34-7)

Rugbi

31.10.2011 09:50

Després de perdre al camp del líder, l’Hernani, el Barça va fer pagar els plats trencats l’Hercesa. El partit va anar de menys a més i els blaugranes van confirmar la victòria i van sumar el bonus també.

El primer equip de rugbi es manté a la tercera posició de la Divisió d’Honor B. El triomf contra l’Hercesa els ratifica amb opcions d’optar al play-off d’ascens. Els d’Arturo Trenzano rebien el conjunt madrileny amb ganes de millorar l’actuació que van tenir al camp de l’Hernani, el líder, la setmana passada.

El partit va començar força igualat als primers minuts i l’Hercesa es va instal•lar al camp culer. El conjunt visitant ja va perdre l’oval després d’un bon placatge. El Barça va iniciar una gran jugada que va culminar Matías Hereñu i va transformar Andrés Martínez en el 7-0.

Quatre minuts mes tard va arribar la reacció dels madrilenys amb una escapada del seu tercera línea. El Barça va saber placar l’acció a dos metres de la línia d’assaig. Tot i això, l’Hercesa va poder continuar i va empatar el partit.

La igualtat en el joc va continuar durant 15 minuts. La bona defensa blaugrana va tallar els atacs visitants. En atac, el Barça millorava progressivament. Els blaugranes van poder enllaçar passis per darrera per trencar la línia. Aleshores va arribar l’assaig de Graffi, transformat per Martínez un altre cop. 14-7.

L’Hercesa no abaixava els braços, però, i va tenir l’opció d’anotar un cop de càstig des dels 10 metres. Novament la defensa del Barça va ser bona i va recuperar la pilota per augmentar la renda al 17-7. Un altre assaig transformat per Soler va posar el 24-7. I les marques de Jules Coignard i d’Hereñu ja van encarrilar la victòria blaugrana, que havia posat una marxa més en el seu joc. 34-7 i bonus sumat.

Amb aquesta victòria s’acomiada Yiyo del Barça que, després de treballar com a metge en el darrer any a Barcelona, torna a Argentina amb la seva família.

El pròxim partit del Barça és a casa, novament. Serà diumenge, 6 de novembre contra l’Oviedo, a la Teixonera (12.30 h).