Empat final (2-2)

Hoquei herba

30.10.2011 17:40

El Barça veu com li remunten dos gols i acaba empatant contra el Pozuelo. Tot i ser l’últim classificat de la Divisió d’Honor A, els blaugranes sumen un punt que els dóna motius per lluitar per la permanència.

Després de guanyar el Ciudad de Las Palmas –rival directe– i de caure amb contundència contra el líder, l’Atlètic Terrassa, els de Roberto Collado s’havien de refer. El rival, el Pozuelo, és un equip de la part mitjana de la classificació, i és per això que el Barça ha sortit a totes per demostrar, i demostrar-se, que pot estar entre els millors.

D’aquesta manera, amb una arrencada força bona, el Pozuelo ha vist com trontollava el seu plantejament durant la primera part. Tot i això, el resultat al descans era d’empat a zero.

A la represa, els blaugranes han marcat el 0-1 (Pol Ribas). L'equip madrileny ha pressionat i ha empatat al minut 15. Però al 27 el Barça s'ha tornat a avançar.  Però el desgast ha passat factura i el conjunt local ha estat capaç d’igualar el marcador de penal.

Per al tècnic del Pozuelo, Andrés Mondo, “empatar sempre és important”. “No crec que sigui un pas enrere, perquè sabia que tant el Ciudad de Las Palmas com el Barça s’acomodarien i començarien a tenir bons resultats”, diu l’entrenador argentí.

El Barça, doncs, es queda amb tres punts, empatat amb els canaris. La pròxima setmana els de Collado tornen a jugar a Madrid, amb el cinquè classificat, el CD Complutense.