El Jaca marca el ritme (3-6)

Hoquei gel

30.10.2011 12:51

El Barça d’hoquei gel no va tenir un partit gaire brillant davant un Jaca que va dominar en els tres terços que es van disputar a la Pista de Gel blaugrana.

FC BARCELONA, 3
ARAMÓN CH JACA, 6

FC BARCELONA (0+0+3):
Guillermo Sol, Arnau Miguel, Guillermo Nieto, Valentín Mairal, Richard Cobo, Danilo Didkovsky, Einar Meyerson, Alejandro Urgelles, Marc Ribas, Toni Vaaja, Oriol Boronat, Pablo Muñoz, Aaron Carretero, Mateu Tormo, Héctor Alastruey, Kalle-Veikko Koivisto, Joakim Engstrom, Daniel Medrano, Víctor Paredes, Juan Gordo.

ARAMÓN CH JACA (1+1+4): José Antonio Biec, Adrián Betrán, Diego Coscojuela, Desiderio Pérez, Alejandro Hernández, Juan José Palacín, Jordy Angles, Adrián Ubieto, Guillermo Betrán, Javier Chain, Brian Gifford, José Luis Alonso, Juan Palacios, Carlos Rivero, Daniel Lacasa, Alejandro Calvo, Maxim Martineau.

Gols: 0-1, Martineau, min 1; 0-2, Betrán, min 17; 1-2, Engstrom, min 22; 2-2, Boronat, min 29; 2-3, Martineau, min 36; 2-4, Betrán, min 44; 3-4, Boronat, min 47; 3-5, Biec, min 50; 3-6, Pérez, min 53.

Àrbitre: Urko Arbina.

El Barça de Danilo Didkovskyy no va tenir una nit especialment lúcida. El Jaca va dominar durant tot el partit i va aconseguir guanyar per 6 gols a 3. En el primer minut del primer terç, Maxim Martineau va inaugurar el marcador per al Jaca. Quan quedaven tres minuts per al final del segon terç, Guillermo Betrán va ampliar el resultat a favor dels visitants. Tot i aquest resultat advers, el Barça no va llançar la tovallola.

DSC_0336.JPGEn el tercer terç, els blaugranes van apujar el ritme. Per això, en el segon i en el sisè minut, primer Joakim Engstrom i després Oriol Boronat en un contraatac van igualar el partit. A partir d’aquest moment, el duel va començar a pujar d’intensitat, però les esperances del Barça per remuntar van quedar esvaïdes quan, dos minuts més tard, el Jaca va ampliar el marcador amb els gols de Maxim Martineau en un rebot que el porter blaugrana no va poder aturar, i d’Adrián Betrán aprofitant una mala sortida del porter del Barça. Oriol Boronat va marcar el tercer del Barça, però el Jaca no va deixar que els blaugranes continuessin acostant-se a la seva porteria. José Antonio Biex i Desiderio Pérez van marcar el cinquè i el sisè gol de l’equip visitant.

El FC Barcelona jugarà el pròxim partit a la pista del Puigcerdà el dimarts 1 de novembre a les 18.45 hores.