Intens derbi a la pista blaugrana (5-2)

Hoquei gel

09.10.2011 10:29

El Barça es va estrenar a casa amb victòria contra el Puigcerdà en la quarta jornada de Lliga. El derbi va acabar 5-2 en un partit molt intens.

FC BARCELONA, 5
CG PUIGCERDÀ, 2

FC Barcelona (2+1+2):
Guillermo Sol, Arnau Miguel, Guillermo Nieto, Valentín Mairal·la, Richard Cobo, Danilo Didkovsky (3), Einar Meyerson, Alejandro Urgelles, Marc Ribas (1), Toni Vaaja, Pablo Muñoz (1), Aaron Carretero, Mateu Tormo, Héctor Alastruey, Kalle-Veikko Koivisto, Joakim Engstrom, Daniel Medrano, Víctor Paredes, Juan Gordo.

CG Puigcerdà (1+0+1): Jesús Moreno, Salvador Barnola, Joan Cucurell, Marc Ravetllat, Josep Déu, Jorge Piñar (1), Slavomir Vorobel, Benjamin Touron, Marc Bosom, Bastien Ribot, Ramon Morer, Daniel Hilario, Jan Ordóñez, Àlex Domínguez, Orlando Pereiro, Lukas Smolka, Òscar González, Juan Brabo (1), Marc Estañol.

Gols: 0-1, Brabo, min 5; 1-1, Didkovsky, min 15; 2-1, Didkovsky, min 19; 3-1, Pablo Muñoz, min 6; 4-1, Didkovsky, min 6; 4-2, Piñar, min 15, i 5-2, Ribas, min 16.

Àrbitre: Alexey Roshchyn Nikitin.

DSC_0089.JPGEl derbi Barça – CG Puigcerdà va començar malament per a l’equip blaugrana. En el minut 5 del primer període, Juan Brabo va avançar el Puigcerdà. Però l’equip local no es va rendir i, en el minut 15 i 19 segons del mateix període, el jugador-entrenador Danilo Didkovskyy va ser l’encarregat de marcar dos gols. D’aquesta manera, el Barça marxava al vestidor amb un gol d’avantatge. En la represa del segon període, Pablo Muñoz va ampliar la distància per als blaugranes. El Puigcerdà va atacar la porteria del Barça insistentment, de manera que els blaugranes van tenir dificultats per passar de mig camp.

En el minut 6 del tercer període, Didkovskyy va tornar a marcar, aconseguint firmar un hat-trick particular, però el Puigcerdà va retallar distàncies amb un gol de Jorge Piñar en el minut 15. Un minut més tard, el jugador-entrenador va fer una assistència a Marc Ribas, que va tancar el marcador definitiu amb el 5 a 2. Els espectadors presents a la Pista de Gel del FC Barcelona van poder gaudir d’un derbi molt igualat.

La pròxima setmana el Barça viatjarà fins a Vitòria per jugar contra l’Escor-Bakh.