Sotrac a Sevilla (3-1)

Voleibol masculí

21.11.2010 12:21

El Cajasol Juvasa va aconseguir sumar la victòria amb tres punts contra un Barça que havia tingut avantatge en molts moments del matx. Els de Toni Alemany baixen fins a la sisena posició després de sis jornades.

La visita del Barça a Sevilla va acabar amb derrota. Els blaugranes no van poder endur-se els punts contra un equip que els va tenir força respecte però que van veure la possibilitat de guanyar i es van anar creixent.

alegriabarca_opt.jpgEl Cajasol va començar fort, amb un 3-0 al primer set. Però els de Toni Alemany van reaccionar i van aconseguir mantenir l’avantatge fins el 22-23. Però els andalusos van imposar-se per 29-27, gràcies a Fran Ruiz, molt encertat en atac.

Al segon set, més igualtat. La mala recepció dels locals va afavorir que el Barça apamés el parcial. Saucedo va ser clau en aquest moment, malgrat que els de José Manuel González ‘Magú’ havien aconseguit empatar a 10.

Amb l’1-1, el tercer període podria haver estat del Barça novament. Els errors en la recepció sevillana continuaven però, aleshores, va entrar Mario Segura i els locals van aprofitar per revertir la situació i posar un 26-24 que va tocar la moral als blaugranes. Així al quart set els d’Alemany es van venir avall. El 25-16 final n’és un exemple.