El Terol i el criteri arbitral decideixen l’1-0 (3-0)

Voleibol masculí

16.04.2011 22:10

El Barça ha perdut el primer partit de la semifinal contra el CAI Voleibol Terol en un partit dominat per l’equip local però en què el criteri arbitral ha tingut una incidència destacable.

CAI VOLEIBOL TEROL, 3
FC BARCELONA, 0

CAI Voleibol Terol:
Hernán, García Torres, Bernal, Machacón Humberto, Batista, Cáceres, Oroz, Subiela, Lorenzo, Rojas, Suela, Efrón Martín (lliure).

FC Barcelona: Saucedo, Parres, Sugrañes, Rodríguez, Galindo, Lampariello, Lamoise, García, Gámiz (lliure).

Parcials: 29-27 / 25-18 / 25-16.

Àrbitres: Godoy Alonso i Romero Martínez.
No és que els àrbitres hagin afavorit el Terol, que ha estat millor que el Barça. Segons l’equip blaugrana, el nivell dels col·legiats ha estat qüestionable i ha marcat el decurs del partit. “Estic empipat i li he dit als àrbitres, perquè el seu nivell no respon a les expectatives dels dos equips”, ha afirmat Toni Alemany després del partit. El primer enfrontament de la semifinal ha acabat amb un triomf per 3-0 del Terol, que ha hagut de suar el primer set (29-27) però que ha sabut encarrilar la victòria després (25-18 / 25-16). “El nostre equip és molt jove i quan veus que no pots trencar el set et condiciona”, ha explicat Alemany sobre la falta de criteri dels col·legiats.

El tècnic blaugrana ha valorat un partit en què el seu equip no ha estat del tot bé: “Ells han anat a més en el segon set i, en el tercer, han tingut pilotes continuades i la nostra recepció no funcionava”.

Volen ser a la final

Tot i el regust agre per la derrota, l’eliminatòria no ha fet més que començar. “Ens vam plantejar la sèrie en què cada partit és una final. Ja sabíem que guanyar el Terol a casa no seria fàcil, perquè són molt forts. Demà començarem des de zero. Ara revisarem el vídeo, descansarem i ens dosificarem”, ha comentat l’entrenador del Barça, que reconeix el favoritisme de l’equip local, per trajectòria i pressupost, però que no els arronsa: “Volem ser a la final”.

Demà diumenge, a les 18.30 h, hi haurà el segon partit de la semifinal. L’eliminatòria es decideix al millor de cinc partits.