Pas històric a semifinals (3-1)

Voleibol masculí

09.04.2011 20:17

El voleibol del FC Barcelona ha guanyat el Cajasol Juvasa després de forçar ahir el tercer partit de l'eliminatoria. Els blaugranes han aconseguit una fita històrica classificant-se per primera vegada per a les semifinals de la Superlliga.

Els blaugranes celebren un pas històric (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Els de Toni Alemany han aconseguit la victòria en un partit molt complicat contra els sevillans. Després de forçar ahir el tercer partit de quarts de finals, el Barça ja s’esperava un partit molt ajustat i així ha estat. El primer set se l’ha emportat el Cajasol Juvasa per 22-25, però el FC Barcelona ha despertat a temps per endur-se l’eliminatòria. Els altres tres sets han estat de color blaugrana i això ha provocat la victòria local.

Sobretot, el segon i tercer set han estat els més ajustats. Els dos han acabat amb 25-22 i en aquests el Cajasol Juvasa ha tingut l’oportunitat d’endur-se el punt. Durant una bona part dels dos sets, els sevillans anaven un pas per davant, però, afortunadament, els blaugranes han sabut aguantar la pressió i remuntar. El quart i últim set ha estat el que ha marcat la diferència. Els blaugranes han aconseguit separar-se en el marcador i acabar el set amb l'avantatge més còmode del partit, 25-18.

Objectiu aconseguit

Amb aquest pas a les semifinals els nois de Toni Alemany han aconseguit l’objectiu que es van marcar a l’inici del curs. L’any passat van fer una temporada molt regular i van poder arribar també als quarts de final sense ser capaços de passar l’eliminatòria. És per això que aquest any els blaugranes no volien deixar passar l’ocasió.

El rival que els espera a la següent fase és el CAI Voliebol Terol. El vigent campió de la Superlliga segur que no posarà fàcil l’eliminatòria als blaugranes i els jugadors hauran de donar el 100% per guanyar. La semifinal, al millor de cinc partits, comença aquest pròxim cap de setmana a Terol.