Amb ganes de créixer

Voleibol

24.03.2011 11:03

El primer equip de voleibol arrenca la Copa del Rei a partir de les 17.30 h contra el CAI Voleibol Terol. Els de Toni Alemany no s’arronsen davant del vigent campió de la Superlliga i equip al qual ja van guanyar a domicili.

Els dos primers semifinalistes
Dimecres ja es van jugar els dos primers partits de quarts. L’Unicaja Almeria, l’equip que vol revalidar el títol per tercer any consecutiu, va desfer-se del Cajasol Juvasa per la via ràpida (3-0) i ja prepara la semifinal contra una de les primeres sorpreses del torneig. El 7 Islas Vecindario, l’equip amfitrió, va deixar fora de la Copa l’Uorsa Vigo per un contundent 3-0.
La segona volta de la fase regular de la Superlliga ha posat en el lloc que li pertoca. El Barça, tercer classificat, ha demostrat amb el seu vòlei que aspira al màxim. I la Copa del Rei és l’objectiu que concentra l’atenció dels blaugranes.

A Santa Lucía Tirajana (Las Palmas) a partir de les 17.30 h, els de Toni Alemany arrenquen la competició del KO davant d’un dels pitjors rivals. El CAI Voleibol Terol, segon de la fase regular i vigent campió de la Superlliga, voldrà cobrar-se la derrota que va patir a la seva pista contra els blaugranes. El Barça va ser letal al camp aragonès (0-3) i va demostrar que les aspiracions són màximes.

El tècnic blaugrana confia en el treball que s’ha dut a terme durant tota la temporada. Ara cal un petit esforç més per continuar creixent.

Aquest matí el Barça ha fet una última sessió d’entrenament abans d’afrontar els quarts de final. Alemany compta amb tot l’equip en bon estat físic i mentalment forts perquè el partit promet ser tàcticament feixuc.

El darrer partit de quarts, i del qual sortirà el possible rival blaugrana a les semifinals, és el que jugarà a partir de les 20.00 h el Ciudad Medio Ambiente Sòria i el Palma Volley.