Victòria aclaparadora contra el líder (0-3)

Voleibol masculí

22.01.2011 22:07

El FC Barcelona ha ratllat la perfecció a la pista del vigent campió de la Superlliga. Els blaugranes han fet un partit complet i han guanyat per la via ràpida el Terol.

“Ens calia una victòria contra un equip gran”, ha explicat Toni Alemany. L’entrenador blaugrana s’ha mostrat exultant per un partit gairebé perfecte: “Tot el que hem treballat ens ha sortit”.

El Barça ha deixat sense opcions de rèplica el CAI Voleibol Terol. Els aragonesos s’han vist per darrere en el marcador en qüestió de minuts. Amb un 3-10 el partit ha estat molt ben encarrilat. Tot i que els locals han escurçat l'avantatge, el primer punt ja estava en el caseller blaugrana.

En el segon i tercer set el Barça ha sabut tractar de tu a tu el campió de la Superlliga. “Hem tingut personalitat com a equip”, ha dit Alemany, que ha volgut reconèixer la gran tasca i maduresa dels seus jugadors, tot i ser molt joves.

El Terol s’ha trobat arraconat i no ha tingut esma per capgirar un partit absolutament controlat pel FC Barcelona.

Aquesta és la segona jornada de la segona volta. Encara hi ha molta competició per endavant. I l’equip té els peus a terra. Dimecres els blaugranes reben a casa el Vecindario, equip de la part mitjana-baixa. El partit es juga al Parc Esportiu del Baix Llobregat (20 h).