Segona victòria d’equip (2-3)

Voleibol femení

24.10.2010 19:11

Com ja va passar en el primer partit, el CVB Barça va saber patir per guanyar. En el ‘tie-break’ les blaugranes van guanyar l’Alcobendas a domicili. Aquesta és la segona victòria de les de Jordi Català en els dos partits disputats de la Superlliga.

Alts i baixos en el joc i en el marcador, però triomf final per al CVB Barça. L’equip associat al FC Barcelona va tornar a guanyar. Ho va fer amb caràcter i seny i sabent que, amb constància, els resultats poden arribar. . El rival, l’Alcobendas, s’ha creat entorn a la mítica figura de Magaly Carvajal.

alc-bar01_b.jpgAixí les de Jordi Català van sumar el primer punt del partit al primer set. Amb un 21-25, les catalanes van dir la seva. El pas amb avantatges pels dos temps tècnics no va ser més que un miratge perquè les madrilenyes van empatar a 18 i entraven en la zona calenta amb clares aspiracions. Però el temps mort visitant va ser clau per endur-se el parcial.

Combinant moment d’un vòlei espectacular amb altres més fluixos, l’Alcobendas va encarrilar el matx al segon i tercer parcial. Magaly Carvajal va ser el nom propi de la reacció local que, malgrat una targeta groga en contra, feia i desfeia com i quan volia.

Però res estava decidit. Tot i que els errors comesos en els dos sets anteriors no es van reduir gaire, el control del marcador va ser blaugrana. Amb un gran poder en atac i un bloqueig sòlid, les blaugranes van empatar al quart set, que va acabar amb un 18-25. Ara sí que es va aconseguir aturar a Carvajal i el seu joc i el bon acompanyament de les jugadores joves de l’Alcobendas no va ser suficient.

En el ‘tie-break’ el CVB Barça va saber jugar i va endur-se el triomf per 10-15.

La segona victòria de la temporada per a les blaugranes les manté a la part alta de la classificació, a hores d’ara, només superades pel Nuchar Tramek Murillo i l’Extremadura Arroyo.