Primera victòria de la temporada (2-3)

Voleibol femení

11.10.2010 15:42

El CVB-FC Barcelona va derrotar el Ciutat CIDE de Palma de Mallorca en el primer partit de la temporada a la Superlliga-2 de voleibol. Les blaugranes van anar de menys a més.

La Superlliga-2 va començar a Palma de Mallorca. L’inici del partit entre el CIDE i el CVB Barça no va ser bo per a les blaugranes i el Ciutat CIDE va prendre la iniciativa. Amb un 12-5, Jordi Català, l'entrenador de l’equip associat al FC Barcelona, va demanar temps mort, que va ser clau perquè l’equip blaugrana reaccionés tot i que no pogués guanyar el set (25-22).

El segon parcial va ser més igualat. Amb el CVB-Barça deixant de banda els problemes de recepció de pilota que havia tingut en el primer set, el matx es va equilibrar força. Tot i això, dues jugades al límit van donar el punt a les mallorquines.

Però la il·lusió de les visitants i les ganes per fer-ho bé van ser claus per al capgirament definitiu del partit. Les de Català van anar-hi a totes, reduint el nombre d’errors i passant la pressió a les rivals, que es van relaxar atesa l’avantatge que duien en el marcador. L’aclaparador 16-25 del tercer set va donar pas al 20-25 del quart.

El ‘tie-break’ va ser molt emocionant. Els molts recursos de les insulars van ser anul·lats per l’energia blaugrana. Al final, 18-20 al cinquè set i triomf de qualitat del CVB-FC Barcelona.

També guanya l’equip B

El segon equip del CVB-Barça, que milita a la Primera Divisió femenina, va aixecar la Lliga Catalana, i va seguir els passos, doncs, de les jugadores del primer equip, que fa unes setmanes es van proclamar campiones d’aquest títol amb equips de la Superlliga-2.

El rival va ser el Vòlei Sant Esteve, de Sant Esteve de Sesrovires, un equip al qual en els dos enfrontaments precedents les blaugranes només van poder guanyar dos sets. Així que la final es presentava molt atractiva i era una gran oportunitat per al CVB-Barça abans de començar la temporada a la Lliga Nacional.

L’arrencada de les blaugranes va ser forta i es van adjudicar els dos primers sets. Però el Sant Esteve va reaccionar i el marcador va reflectir un 1-2. Al quart parcial, la història es va repetir i el resultat va ser de 26-24.

En el cinquè set, doncs, es va decidir tot. El període va ser molt ràpid i les blaugranes no van desaprofitar l’oportunitat de sentenciar el partit amb sis serveis que van deixar sense resposta el Sant Esteve.