Tornen a ser tercers (27-19)

Rugbi

19.12.2010 10:34

El domini blaugrana de la primera part del partit va acabar despertant a la fera, i l’Oviedo va incomodar els homes d’Arturo Trenzano, tot i que els blaugranes van assegurar el triomf, una victòria que els situa tercers a la Divisió d’Honor B.

L’aturada nadalenca arriba amb un Barça més a prop de les posicions de promoció per a l’ascens a Divisió d’Honor. La victòria contra l’Oviedo va ser treballada. Ningú s’esperava res diferent contra un rival directe.

El Barça va sortir a menjar-se el partit. Amb un esplèndid Rafa Staat acumulant punts al marcador, la primera part va tenir només color blaugrana i els de Trenzano van arribar al descans del partit amb un 16-0, un resultat favorable però el partit encara sentenciat.

Reacció dels asturians

Així ho van poder comprovar els blaugranes, quan l’Oviedo va sortir més ficat al segon temps. Els asturians van començar a dominar el matx i aconseguir marques. Els visitants van retallar les diferències fins al 24-19 a pocs minuts de la conclusió.

Però als catalans no els van tremolar les cames i, ja en temps de descompte, Staat va transformar un cop de càstig, establint al marcador el ja definitiu 27-19.

Després d’aquesta victòria, el Barça és tercer de la classificació, a només dos punts del Vigo, que aquesta jornada ha guanyat d’un el líder, el Getxo (26-25).

FC Barcelona (16+11):
Nart, Ianniccheri, Etxeberria, Gurriere, Djurdjevich, A.Martínez, Natsblishvili, Magozzi, Riu, Lancaster, Daoud, Geldenhyus, Staat, Troquereau. També convocats Farias, Cayuelas, Manzonís, Lammana, Chotard, Roselló i J.Martinez.

Oviedo FEVE (0+19): Robledo, Puerta, Momenda, González, Botas, Laruelo, Fuentes, Raubin, Dean, García, Arguelles, Rusas, Taboada, San Martín i Roneda. També convocats Vasdes, Marín, Olavarrieta, Martínez, Suárez, Barrandian i del Río.

Marcador: cop de càstig Rafa Staat (3-0) (3'); cop de càstig Rafa Staat (6-0) (7'); cop de càstig Rafa Staat (9-0) (27'); assaig Daoud, transf. Staat (16-0) (31'); assaig Botas, transf. Roneda (16-7) (54'); cop de càstig Rafa Staat (19-7) (61'); assaig Julián Martínez (24-7) (68'); assaig Suárez, transf. Roneda (24-14) (71'); assaig Fuentes (24-19) (76'); cop de càstig Rafa Staat (27-19) (82')